Lectură de 2 minute

16 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Soluție Zitec și Innoship: magazinele online pot integra multiple servicii de livrare rapidă

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Zitec și Innoship lansează un modul destinat platformei Magento, care permite magazinelor online integrarea cu multiple soluții de livrare rapidă.

Zitec, unul dintre cei mai mari jucători din piața de IT & digital marketing din România, anunță dezvoltarea unui modul destinat platformei de e-commerce Magento 2 pentru Innoship, soluție de tip SaaS (Software as a Service). Acesta permite afacerilor din retail și e-commerce să administreze eficient propriile contracte de curierat și multiplele opțiuni de livrare.

Lansarea modulului va permite magazinelor online care utilizează Magento 2 o integrare facilă cu platforma Innoship și o adopție rapidă a serviciilor companiei.

Innoshop: cum ajută

Platforma Innoship este un agregator de opțiuni multiple de livrare rapidă destinat companiilor de retail și e-commerce, care facilitează accesul comercianților de toate dimensiunile la o soluție de gestiune optimă a livrărilor ce era disponibilă până acum doar pentru marile platforme de comerț electronic. Algoritmii de machine-learning folosiți de Innoship analizează performanța diferitelor opțiuni de livrare din întreaga arie geografică relevantă și punctele de livrare ale unui retailer pentru a aloca comenzile de livrare pe baza unor criterii personalizate.

Astfel, magazinele își pot administra eficient propriile contracte de curierat, oferind clienților multiple opțiuni de livrare rapidă și servicii de transport de mai bună calitate, reducând substanțial costurile cu acest serviciu.

Modulul lansat pentru Magento 2: beneficii

Modulul Innoship pentru Magento 2, dezvoltat de echipa Zitec, aduce o serie de funcționalități utile pentru magazinele online dezvoltate pe platforma Magento 2, precum:

  • configurarea costului transportului pentru clienți;
  • selectarea opțiunilor agreate cu firma de curierat în ceea ce privește asigurarea coletului;
  • modul de rambursare;
  • posibilitatea de a verifica coletul de către destinatar;
  • generarea direct din platformă a unuia sau a mai multor AWB-uri pentru fiecare transport;
  • obținerea simplă a link-ului de urmărire a coletelor atât de către comerciant, cât și de către client.

Retailerii care utilizează platforma Magento 2 pentru magazinul lor online au acces în prezent la peste 100 de servicii de livrare și operatori de transport local sau internațional și deschidere către piețele externe.

„Dezvoltarea de soluții inovative pentru industria de e-commerce este o prioritate pentru echipa noastră de specialiști Magento 2. Lansarea modulului Mangento 2 realizat pentru Innoship adresează concret o parte esențială a serviciilor unui magazin online, procesul de livrare, iar integrarea serviciilor oferite de platformă se desfășoară rapid și cu rezultate imediate. Mai mult, suntem bucuroși că prin colaborarea cu Innoship, un start-up local cu o dezvoltare accelerată și o rată de adopție extraordinară pe piață, avem ocazia de a promova expertiza și tehnologia românească la nivel internațional”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator Zitec.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România

Sursă foto: Shutterstock

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Soluție Zitec și Innoship: magazinele online pot integra multiple servicii de livrare rapidă