Lectură de 2 minute

16 Sep 2020 - Știri și Noutăți

SMYK All for Kids deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 20 de magazine

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide un nou magazin, în Brăila, extinzându-și astfel rețeaua națională la 20 magazine. Cu o suprafață de  peste 429 de metri pătrați, acesta este cel de-al 3-lea magazin deschis anul acesta în țară și va asigura alte 9 locuri de muncă.

Magazinul cu numărul 20 este situat în incinta Brăila Mall pe Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chișcani. În perioada 18-20 septembrie, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg şi de tombolă cu premii pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate. În plus, primii 50 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Brăila, în Brăila Mall, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte trei magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă două noi unități ajungând la o rețea de 22 magazine la nivel național.

Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 227 magazine proprii, dintre care 195 în Polonia, 20 în România și 12 în Ucraina. În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astăzi cu cele 20 magazine 16 orașe.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMYK All for Kids deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 20 de magazine