Lectură de 2 minute

27 Mai 2021 - Știri și Noutăți

SMYK All for Kids România extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Constanța

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 28 mai al doilea magazin din Constanța, extinzându-și rețeaua națională la 23 de magazine. Cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați, aceasta este prima unitate deschisă anul acesta.

În noul magazin din City Park se vor găsi articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, precum și articole de puericultură.

Oferta magazinului include o gamă de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

În noua unitate se vor găsi și jucării interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Reduceri la SMYK All for Kids România

Magazinul cu numărul 23 este situat în incinta City Park Constanţa pe Bd, Alexandru Lăpuşneanu, nr 116 C. În perioada 28-30 mai, magazinul oferă reduceri de până la -50% la îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, dar şi de tombolă cu premii pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate. În plus, primii 100 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI sau câte un set pilot şi riglă marca Pilot Frixion.

SMYK All for kids a deschis în 2020 cinci magazine, iar anul acesta își propune să deschidă alte cinci locatii, ajungând astfel la o rețea de 28 magazine la nivel național.

SMYK All for kids este un brand polonez care operează peste 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 22 în România și 12 în Ucraina şi peste 190 de magazine în sistem de franciză.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astăzi cu cele 21 magazine 17 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall şi Fashion House Outlet), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI, Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City și Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City şi Târgovişte - Dâmboviţa Mall şi Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov.

Citeste si:
Jumbo a inaugurat al doilea magazin din Oradea. Câte magazine vrea să deschidă în România, până la finalul anului
Jumbo a inaugurat al doilea magazin din Oradea. Câte magazine vrea să deschidă în România, până la finalul anului

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMYK All for Kids România extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Constanța