Lectură de 2 minute

02 Nov 2023 - Știri și Noutăți

SMYK All for Kids deschide încă un magazin și ajunge la 31 de unități în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își dezvoltă rețeaua de magazine din România cu o nouă unitate, la Arad. Retailerul ajunge astfel la 31 de magazine la nivel național, pe fondul cererii ridicate pentru produse pentru copii.
 

Sursa foto: Smyk All for Kids

Magazinul din Arad este prima unitate SMYK din județ și a patra din vestul țării, după Timișoara, Alba Iulia și Oradea. Noul magazin se deschide pe 2 noiembrie, în AFI Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr 14), având o suprafață de peste 400 mp și 7 angajați pregătiți să le să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.

Așa cum SMYK All for Kids și-a obișnuit publicul, cu ocazia deschiderii, între 2 și 5 noiembrie, în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil. De asemenea, în aceeași perioadă, primii 150 de clienți primesc unul dintre cadourile disponibile: un urs Smiki, un Roller Pilot Frixion Ball retractabil cu 4 culori sau un încărcător de baterii Varta. În plus, vor fi premii surpriză pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate în perioada 2-5 noiembrie. Totodată, deschiderea magazinului în Arad va fi marcată cu activități pentru copii: face painting și modelaj baloane în perioada 2-5 noiembrie, între orele 12:00 și 18:00.

Oferta noului magazin SMYK din AFI Arad include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta AFI Arad este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

SMYK All for Kids este brand pe piața poloneză de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii, cu peste 45 de ani de experiență în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.

Citeste si:
Innobyte a înregistrat afaceri de peste 12 milioane de lei în 2023 și caută noi colegi
Innobyte a înregistrat afaceri de peste 12 milioane de lei în 2023 și caută noi colegi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMYK All for Kids deschide încă un magazin și ajunge la 31 de unități în România