Lectură de 2 minute

26 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Smyk All for Kids deschide al șaptelea magazin din București, în Militari Shopping Center

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul Smyk All for Kids deschide pe 26 mai al șaptelea magazin din București, extinzându-și astfel rețeaua națională la 26 de unități. Cu o suprafață de peste 400 de metri pătrați, noua locaţie va asigura alte opt locuri de muncă.

„Suntem mândri să revenim atât de repede cu o nouă deschidere de magazin după cea din luna martie, din Colosseum Bucureşti! De data aceasta, vizăm clienții din zona de vest a Capitalei. Smyk Militari Shopping este al treilea magazin al nostru în sectorul 6, demonstrând pe deplin importanța pe care această zonă a Bucureștiului o are pentru noi din punct de vedere comercial”, a declarat Sorin Stancu, manager general Smyk All for Kids România.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc. În magazin se mai găsesc jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu, Smyki, cât și unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Smyk în Militari Shopping

Magazinul cu numărul 26 este situat în incinta Militari Shopping, pe Bd Iuliu Maniu 560 A. În perioada 26-29 mai 2022 au loc reduceri de până la 50% la articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării selectate și se oferă premii pentru primii 150 de clienți, iar cei care se înscriu în programul de fidelitate vor primi și ei un cadou surpriză.

Retail jobs

Smyk All for Kids a deschis anul acesta alte două magazine, unul în Craiova și unul în București, iar până la finalul anulului își propune să deschidă și alte magazine în orașe cum ar fi Timişoara, Arad, Roman, Alba Iulia și să ajungă astfel la o rețea de 30 magazine la nivel național.

SMYK All for kids este brandul polonez cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţă. Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 243 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 24 în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind cu cele 24 magazine 18 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI, Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City și Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City şi Târgovişte - Dâmboviţa Mall şi Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov, Craiova-Electroputere Parc.

Citeste si:
Producătorul de mobilă Lemet a făcut investiții de peste șapte milioane de euro în prima parte din 2022
Producătorul de mobilă Lemet a făcut investiții de peste șapte milioane de euro în prima parte din 2022
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Smyk All for Kids deschide al șaptelea magazin din București, în Militari Shopping Center