Lectură de 2 minute

31 Aug 2023 - Știri și Noutăți

SMYK All for Kids a deschis un nou magazin. Retailerul va oferi 150 de premii primilor clienți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își extinde rețeaua națională cu un magazin în cel mai nou mall din țară, Carolina Alba Iulia. Retailerul ajunge la 29 unități în România, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

 

Sursa foto: SMYK

Noua unitate SMYK va fi deschisă pe 31 august, în Carolina Mall din Alba Iulia (Str. Alexandru Ion Cuza nr. 2), unde ocupă o suprafață de peste 430 mp. Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în regiunea Transilvania, unde retailerul polonez are alte 6 magazine, în Sibiu, Deva, Bistrița, Mureș și Brașov.

Magazinul din Alba Iulia are o echipă de 7 angajați pregătiți să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii. Cu ocazia inaugurării, în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil.

De asemenea vor fi acordate 150 de premii pentru primii clienți care fac o achiziție, în perioada 31 august – 3 septembrie.

Noul magazin include o gamă variata de produse

După cum și-a obișnuit publicul, oferta noului magazin SMYK din Carolina Mall Alba Iulia include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată și de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Carolina Mall Alba Iulia va fi inaugurat pe 31 august, devenind cel mai mare centru comercial din județ, cu o gamă diversă de magazine și o capacitate de peste 1.100 de locuri de parcare.
Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta Carolina Mall Alba Iulia este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 

SMYK All for Kids este un brand polonez de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii. SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, "All for Kids".

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMYK All for Kids a deschis un nou magazin. Retailerul va oferi 150 de premii primilor clienți