Lectură de 2 minute

03 Nov 2023 - Știri și Noutăți

SloMo la volan: Bergenbier îndeamnă șoferii să NU consume alcool înainte de a conduce

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, unul dintre cei mai importanți producători de bere din România, lansează campania „SloMo la volan”, un proiect complex de educare și promovare a comportamentelor responsabile în rândul șoferilor. 

Sursa foto: Pixabay.com

Alături de fostul pilot de raliuri Titi Aur, campania reiterează toleranța zero pentru alcool la volan, cât și educarea publicului, prin pastile audio ce au ca temă reflexele șoferilor. Umbrela campaniei este platforma digitală slomolavolan.ro, acolo unde publicul va descoperi nouă episoade cu recomandări de conducere defensivă. De asemenea, platforma are și o componentă interactivă, unde vizitatorii pot înregistra mesaje audio date cu încetinitorul, o simulare a reflexelor de vorbire atunci când consumă alcool.

Producătorul are în portofoliu nouă sortimente non-alcoolice, iar Bergenbier Fără Alcool este lider în segmentul său.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și Granat, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SloMo la volan: Bergenbier îndeamnă șoferii să NU consume alcool înainte de a conduce