Lectură de un minut

31 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Sinsay a inaugurat trei noi magazine în trei orașe diferite. Retailerul a pregătit reduceri de până la 30%

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Sinsay a inaugurat trei noi magazine în trei orașe diferite. Joi, 31 august, au fost deschise noile unități în Brașov, București și Alba-Iulia. 

Sursa foto: Pixabay

Sinsay a deschis un nou magazin în Brașov, în One Retail Park, pe Strada Stadionului Nr. 15. În această unitate, retailerul a pregătit articolele cu prețuri reduse pentru întreaga familie, dar și pentru casă.

De asemnea, tot din 31 august, Sinsay deschide un nou magazin în București, în Cosmopolis Residence DNCB, Ștefăneștii de Jos, strada Europa nr. 9bis.

Odată cu marea inaugurare a celui mai mare mall din Alba-Iulia, Sinsay a anunțat încă o deschidere în incinta centrului comercial Carolina Mall, de pe Strada Alexandru Ioan Cuza nr.2.

Noi colecții și reduceri

În altă ordine de idei, retailerul a pregătit pentru noul sezon o nouă colecție pentru viitoarele mămici. De asemenea, sunt disponibile promoții și pentru ținutele de școală și serviciu, de până la 30%.

„Doar acum până la -30% la produsele selectate Back to School! Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii și mai ieftine cu codul SQL30RO când cumperi minim două produse” a anunțat retailerul.

Promoția este disponibilă online în perioada 31.08 - 3.09.

Sinsay este un brand polonez, producător de îmbrăcăminte pentru femei la modă. Marca a fost fondată în 2013 în Polonia și aparține grupului LPP. Colecțiile SinSay se adresează, în general, fetelor tinere și adolescente care au adesea un buget limitat.

Citeste si:
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sinsay a inaugurat trei noi magazine în trei orașe diferite. Retailerul a pregătit reduceri de până la 30%