Lectură de un minut

20 Jun 2017 - Știri și Noutăți

Answear.ro - se ia in considerare posibilitatea de a deschide magazine

Abonează-te pe  

In cadrul intalnirii de astazi de la Fashion ROute, eveniment organizat de wall-street.ro, Simona Mincu, Head of Communication Romania pentru Answear.com a declarat ca se analizeaza zona offline pentru a se lua in considerare optiunea deschiderii de magazine in urmatorii ani.

 

 

 

 

Answear.ro este un magazin multibrand de moda online care a fost inaugurat in noiembrie 2015. Retailerul reuneste la vanzare peste 200 de marci celebre - imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru copii, femei si barbati. In prezent compania opereaza in alte cinci tari si se ia in considerare deschiderea unor unitati fizice in tara. Acest plan vine ca un raspuns al cererii clientilor din Romania.

answear.ro

Conform wall-street.ro, Simona Mincu, Head of Communication Romania pentru Answear.com a declarat in cadrul conferintei Fashion ROute: "Ne dorim in urmatorii ani, 2-3 ani, sa avem niste magazine care sa ofere o experienta diferita comparatorilor fata de ce poate oferi in momentul acesta online-ul. (...) Analizam zona de offline. (...) Nu simtim amenintarea offline-ului, noi putem sa livram oriunde in tara in 48 de ore, in orice satuc, iar pentru client este mai comod sa cumpere online decat sa mearga pana la un mall, care poate fi in departare."

Fashion ROute Market Place este un eveniment organizat de publicatia wall-street.ro si dedicat industriei modei.

Sursa foto: facebook Answear.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Answear.ro - se ia in considerare posibilitatea de a deschide magazine