Lectură de 4 minute

19 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Signify lansează o soluție de monitorizare a casei cu ajutorul luminilor inteligente WiZ

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Signify, companie care se dedică domeniului iluminatului, lansează o soluție nouă de monitorizare a casei pentru a completa portofoliul sistemului său de iluminat inteligent WiZ. Acesta permite integrarea simplă a iluminatului și securității

Sursa foto: Signify

WiZ a introdus în gama sa lumini care simulează prezența și declanșează alarme luminoase, o cameră cu vedere pe timp de noapte și tehnologia de detectare a mișcării SpaceSence. Prin combinarea iluminatului și securității, această nouă soluție inteligentă ajută utilizatorii să se simtă în siguranță și în deplin confort în propriile case.

WiZ deblochează funcționalitățile de monitorizare a casei prin sistemul său inteligent de iluminat, pornind de la prezența deja existentă a luminilor în întreaga locuință, reprezentând astfel o metodă eficiente de a-i îndepărta pe potențialii intruși.

Dorind să creeze o experință fluidă pentru utilizatori, aplicația WiZ a fost optimizată cu funcții intuitive, precum rutinele de monitorizare, cu funcții personalizabile, care permit controlul iluminatului și monitorizarea casei print-un singur click, direct din aplicație. Tot ce trebuie să faci este să selectezi rutina dorită pentru a anunța sistemul WiZ că locuința rămâne goală și pentru a fi activat setul dorit de funcții care vor asigura securitatea casei.

Aplicația WiZ poate acum să trimită notificări direct pe telefonul mobil în cazul unor activități neașteptate în locuință. Cu tehnologia de detectare a mișcării SpaceSense, fiecare lumină WiZ compatibilă devine un senzor de mișcare care detectează orice prezență în zona de acoperire.

Tehnologia WiZ combinată cu noua cameră WiZ Indoor creează un sistem ce oferă o acoperire totală pentru întreaga casă. Utilizatorii pot activa monitorizarea WiZ pentru întreaga casă sau doar în anumite zone și o pot dezactiva rapid când este necesar. De asemenea, luminile WiZ pot fi setate și customizate astfel încât să se aprindă și să se stingă automat, imitând prezența cuiva în casă.

Camera WiZ Indoor – monitorizare în timp real pentru casa ta

Un alt element important în noua soluție de monitorizare de la distanță este Camera WiZ Indoor, care permite un control complet și în timp real al locuinței prin detectarea și notificarea utilizatorului în cazul prezenței mișcării sau sunetelor suspecte.

Camera de supraveghere este echipată cu vedere pe timp de noapte, utilizând infraroșu pentru a lumina spațiul, astfel încât să nu se piardă detalii. Camera poate detecta, de asemenea, orice zgomot puternic și trimite notificări atunci când, de exemplu, se aude spargerea unei ferestre sau atunci când se declanșează sunete de alarmă de incendiu sau fum.

Citeste si:
Black Friday 2023 la Spy Shop: ce reduceri au sistemele de securitate puse la bătaie
Black Friday 2023 la Spy Shop: ce reduceri au sistemele de securitate puse la bătaie

Un set de funcții suplimentare fac această cameră ideală pentru securizarea casei, cum ar fi funcția audio bidirecțională, detectarea mișcării bazate pe imagini, un unghi larg de vizualizare de 120 de grade, rezoluție Full HD și un slot pentru card SD.

WiZ va oferi și un serviciu optional de abonament care permite deblocarea unor funcții suplimentare cum ar fi posibilitatea de a stoca media din camera WiZ Indoor in cloud până la 30 de zile, definirea zonelor de detectarea a mișcarii și/sau zonele de siguranță din arealele selectate sau pentru a începe înregistrarea manual în timp ce camera WiZ rulează.

Cum funcționează în practică?

Imaginează-ți următoarea situație – la plecarea în vacanță, pornești modul vacanță și simularea prezenței acasă, în așa fel încât în cazul oricărei mișcări detectate, luminile WiZ de interior și de exterior vor clipi intermitent, notificând vecinii cu privire la activități nedorite.

Mișcarea detectată va transmite o notificare către telefoul tău, încât poți verifica în timp real ceea ce se întâmplă la tine acasă direct în aplicația WiZ, precum și activitatea anterioară înregistrată. Și iată! Cu funcția de monitorizare a casei WiZ nu vei fi niciodată în întuneric, chiar și atunci când nu ești acasă.

WiZ Connected este un furnizor de soluții software pentru Internet of Things focusat pe furnizarea iluminatului inteligent Wi-Fi ușor de utilizat. Parte a Signify, liderul global în domeniul iluminatului, WiZ deservește atât piața pentru consumatori cât și piața profesională în peste 70 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Signify lansează o soluție de monitorizare a casei cu ajutorul luminilor inteligente WiZ