Lectură de 2 minute

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Și mai multe plăți în rate: parteneriat între tbi bank și Transilvania Broker

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Asigurările rămân principalul instrument de protecție al românilor, în contextul în care cei mai mulți dintre ei sunt vulnerabili în cazul unor evenimente neprevăzute, cu posibil impact negativ asupra vieților lor. Pentru a facilita accesul clienților la produse de asigurare, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Transilvania Broker, unul dintre principalii brokeri de asigurări din România. Datorită acestui parteneriat, clienții pot cumpăra orice tip de produse de asigurare prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu dobânzi accesibile. În plus, achiziționarea asigurărilor de tip RCA este disponibilă în rate atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. 
 

Sursa foto: tbi bank

Asigurările de orice tip, inclusiv cele RCA, pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de prima de asigurare, de asigurătorul ales sau de perioadă.

Oamenii sunt destul de vulnerabili în fața unor evenimente neprevăzute, cu impact negativ, iar prețul tot mai mare al asigurărilor nu este în măsură să contribuie la o evoluție pozitivă a acestei situații. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am încheiat un acord cu unul dintre cei mai mari brokeri din România, Transilvania Broker, oferind românilor posibilitatea de a achiziționa o gamă foarte largă de asigurări în condiții mai avantajoase.

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Transilvania Broker de Asigurare este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Compania deține o rețea la nivel național formată din aproape 2.000 de colaboratori și a deservit peste 1 milion de clienți până în prezent.

Industria de asigurări din România a contribuit cu peste 2,8 miliarde lei la economia națională, din care 1,3 miliarde lei reprezintă un impact direct al valorii adăugate create, potrivit unui studiu recent realizat de grupul de consultanți independenți MIR Research, la cererea UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România).

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

Citeste si:
Asigurare RCA cu Buy Now Pay Later: parteneriat între tbi bank și Otto Broker
Asigurare RCA cu Buy Now Pay Later: parteneriat între tbi bank și Otto Broker
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Și mai multe plăți în rate: parteneriat între tbi bank și Transilvania Broker