Lectură de 2 minute

05 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Sezamo prelungește testarea gratuită a fructelor și legumelor în limita a 50 de lei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cristian Sălceanu, noul country manager Sezamo, a început experiența supermarketului online cu o mișcare îndrăzneață și a invitat toți clienții, dar și pe cei care nu au încercat încă produsele supermarketului, să testeze gratuit fructe și legume, în limita a 50 lei, prin introducerea unui cod promoțional, la finalizarea comenzii: SEZAMO50. Dat fiind feedbackul pozitiv în urma inițiativei, Sezamo a decis să prelungească această măsură pentru încă o săptămână. 

 

Sursa foto: Sezamo

„Înainte de a fi Country Manager, sunt client Sezamo și continui să fiu impresionat de calitatea fructelor și legumelor nostre. Știu însă că există o anumită reticență de a le comanda online. De aceea, mă bucur că prima inițiativă în care m-am implicat activ la Sezamo a fost să le oferim clienților existenți, dar și celor viitori, posibilitatea de a le testa gratuit. Iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor, feedbackul este foarte bun, de aceea am decis să mai prelungim cu o săptămână valabilitatea codului de reducere SEZAMO50”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Sezamo.

Top 5 produse comandate folosind codul SEZAMO50 în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie au fost:

  • Banane/ bucată
  • Roșii cherry cocktail/ caserolă
  • Clementine din Grecia/ plasuță
  • Pătrunjel verde România/ legătură
  • Ceapă verde România/ legătură

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale. Supermarketul colaborează cu furnizori și fermieri locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea, precum Nasul Roșu, Coșul cu Fructe, Sirio Organic, Rora sau Livada Domniței. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Clienții au opțiunea de a primi achizițiile în pungi reutilizabile fabricate din sticle de plastic reciclate sau pungi reciclabile din hârtie. Introducerea "Sloturilor ECO" le permite clienților să selecteze un interval de livrare în care curierii Sezamo deja au drum în direcția lor și să susțină astfel misiunea supermarketului online pentru o livrare mai eficientă și mai ecologică. Mai mult, flota de mașini Sezamo este compusă în întregime din vehicule electrice, minimizând emisiile și impactul asupra mediului. Și datorită faptului că mașina Sezamo poate transporta până la 11 achiziții într-un singur drum, reducem numărul de mașini în oraș.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Compania a obținut statutul de unicorn în 2021 și este în creștere rapidă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro în 2022.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sezamo prelungește testarea gratuită a fructelor și legumelor în limita a 50 de lei