Lectură de un minut

22 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Sezamo, pregătit de sărbători. Retailerul introduce gama sa de produse de Crăciun și Sfântul Nicolae

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supermarketul online Sezamo, parte din Rohlik Group, anunță lansarea campaniei de Crăciun. Campania de anul acesta urmează pașii inițiativei de anul trecut, care a fost recunoscută drept una dintre cele mai bune reclame din decembrie Shots.net.

 

Sursa foto: Sezamo

În cel mai recent spot publicitar lansat de Sezamo, cu ocazia campaniei de Crăciun, sunt reamintite cele mai importante lucruri din viață: familia, în timp ce Sezamo se ocupă de restul, oferind tot ce este necesar pentru o sărbătoare festivă. Această narațiune va rula în toate cele cinci țări europene parte ale grupului Rohlik, subliniind un adevăr universal: familiile de pretutindeni se străduiesc pentru același scop - timp de calitate.

Pentru lansarea acestei campanii, Sezamo îmbunătățește experiența de sărbători prin introducerea gamei sale de produse de Crăciun și Sfântul Nicolae, disponibile în proaspăt lansatul catalog de Crăciun. Clienții pot alege dintr-o selecție extinsă de peste 14.000 de articole, cu cele mai suculente produse locale, mâncăruri festive, produse cosmetice, jucării și decorațiuni.

În plus, Sezamo promite livrarea la ușa clientului în două sau trei ore, în funcție de zonă, cu intervale precise de livrare de 15 minute. Livrările se fac chiar și până la ultimul etaj, chiar și când liftul nu funcționează, asigurând o experiență de cumpărături de sărbători fără probleme și fără stres chiar la ușa clienților.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sezamo, pregătit de sărbători. Retailerul introduce gama sa de produse de Crăciun și Sfântul Nicolae