Lectură de un minut

06 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Șerban Oarză este noul manager general al Pall-Ex România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Șerban Oarză a preluat de la 1 septembrie poziția de manager general al Pall-Ex România, companie activă pe piața de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate, potrivit unui comunicat de presă.

„Mă bucur să mă alătur echipei Pall-Ex într-un moment atât de important pentru companie și anume anul în care Pall-Ex a împlinit 10 de ani de activitate. Îmi propun să fructific expertiza mea din domeniul automatizării și digitizării proceselor de business, pentru a eficientiza și mai mult fluxul de distribuției al Pall-Ex România și împreună să atingem noi praguri de performanță”, a declarat Șerban Oarză, general manager Pall-Ex România.

Șerban Oarză are o experiență de peste 15 ani în managementul executiv, timp în care s-a aflat la conducerea activităților mai multor companii de import și distribuție din România. În ultimii 6 ani, Șerban a coordonat activitatea importatorului și distribuitorului român de papetărie și consumabile de birotică, RTC Proffice, sub conducerea lui compania vizând atingerea pragului de 30 de milioane de euro cifră de afaceri.

Oarză s-a implicat și în susținerea activităților de CSR, prin susținerea proiectelor Asociației Totul Pentru Tine în programul GalantOm, fiind și membru în board-ul SOS Satele Copiilor.

Pall-Ex are o rețea formată din 41 de transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24 de ore, pe întreg teritoriul României. Totodată, compania deține și o rețea de depozite, având un total de 43 de locații logistice în toată țara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Șerban Oarză este noul manager general al Pall-Ex România