Lectură de un minut

27 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Sephora face echipă cu platforma de modă online Zalando: mii de produse de la 300 de mărci

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lanțul francez de parfumuri și produse cosmetice Sephora, parte a grupului de lux LVMH, intră în parteneriat cu platforma de modă online Zalando. Colaborarea va produce mii de produse de la peste 300 de mărci exclusive disponibile pe platforma germană, scrie Retail Detail.

Cooperarea va începe în Germania pe parcursul celui de-al patrulea trimestru și va fi extinsă în alte țări începând cu anul viitor.

„Frumusețea reprezintă o oportunitate imensă și fantastică de creștere pentru noi, întrucât piața online a frumuseții din Europa este încă în mare parte neexplorată. Vrem să le permitem și să îi inspirăm pe clienții noștri să găsească alegerea perfectă a modei și frumuseții într-un singur loc'', spune David Schneider, co-CEO al Zalando.

Martin Brok, CEO Sephora, numește această colaborare un pas esențial în strategia europeană de creștere a lanțului său.

Această colaborare ilustrează ambiția noastră de a inova continuu pentru a surprinde și a servi clienții noștri mai bine decât oricine altcineva. Zalando, în prezent cea mai de succes platformă de modă online din Europa, este partenerul ideal pentru noi pentru a continua să inspirăm clienții", a explicat directorul Sephora.

Sephora este un celebru lanț de magazine cu parfumuri și produse de înfrumusețare, înființat în 1969, de Dominique Mandonnaund, în Franța.

Zalando este o companie germană națională de comerț electronic cu sediul în Berlin, Germania. Compania urmează o abordare de platformă, oferind produse de modă și stil de viață clienților de pe 17 piețe europene. Zalando a fost fondată în Germania în 2008

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sephora face echipă cu platforma de modă online Zalando: mii de produse de la 300 de mărci