Lectură de 2 minute

23 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Selgros și Asociația „Aici pentru Tine” au donat pachete cu alimente, dulciuri și decorațiuni de Crăciun pentru mai multe familii și copii din Brașov

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Asociația „Aici pentru Tine” și Selgros România au distribuit, prin intermediul voluntarilor și al reprezentaților asociației, 400 de pachete cu alimente de bază neperisabile și decorațiuni de Crăciun, destinate familiilor aflate în nevoie din Brașov, împreună cu 250 de pachete cu dulciuri pentru copii.

Campania de sărbători „Miracole de Crăciun” derulată de Asociația „Aici pentru Tine”, ajunsă la cea de-a cincea ediție, s-a desfășurat în perioada 16 – 22 decembrie.

Asociația „Aici pentru Tine” a derulat, în cei șapte ani de activitate, o serie de campanii și acțiuni umanitare destinate sprijinirii persoanelor provenind din medii defavorizate, dar și celor care se confruntă cu situații dificile.

„Efectele economice ale pandemiei au înrăutățit și mai mult situația în care se află sute sau chiar mii de persoane din comunitățile defavorizate din județul Brașov. Imposibilitatea de a-și asigura nevoile de bază, precum hrana, ne-a determinat, și în acest sfârșit de an, să distribuim alimente de bază către persoanele care au cea mai mare nevoie de ele”, a declarat Gál Andras Zsolt, președintele Asociației „Aici pentru Tine” din Brașov.

Înființată în 2015, „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală care contribuie la susținerea comunității prin proiecte de sprijin adresate tinerilor din centrele de plasament, celor din medii sociale nefavorabile și mamelor cu situații familiale nesigure.

Asociația „Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Compania are 4.500 de angajați la nivel național. Selgros este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 91 de magazine (38 în Germania, 23 în România, 19 în Polonia și 11 în Rusia).

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Selgros și Asociația „Aici pentru Tine” au donat pachete cu alimente, dulciuri și decorațiuni de Crăciun pentru mai multe familii și copii din Brașov