Lectură de 2 minute

20 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Selgros donează celor din linia întâi peste 25.000 de porții de mâncare caldă pe lună

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Selgros Cash&Carry se implică în sprijinirea cadrelor medicale și a angajaților MAI care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2. Astfel, compania oferă peste 25.000 de porții de mâncare caldă pe lună pentru spitalele și instituțiile MAI din București, Craiova, Timișoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava, și Brașov - oraș în care suportul companiei se îndreaptă și către un centru de susținere și ocrotire a persoanelor fără adăpost.

Meniurile zilnice sunt pregătite, în condiții de siguranță, de bucătarii de la Selgros Bistro și Pauza Mică, două branduri proprii, amplasate în interiorul magazinelor Selgros.

,,Avem toată aprecierea pentru oamenii din prima linie, care au un rol crucial în definirea unui viitor mai sigur. Rămânem alături de comunitate, cu convingerea că, în această perioadă excepțională, fiecare efort contează și orice gest de solidaritate poate face diferența’’, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry România.

În același spirit al solidarității, Selgros Cash&Carry România s-a numărat printre primele lanțuri de magazine care s-au alăturat inițiativei civice “Cumpărături la ușa ta”, o acțiune care constă în livrarea de pachete cu alimente de strictă necesitate la domiciliul persoanelor în vârstă sau cu mobilitate redusă, pentru ca mult mai mulți oameni să poată rămâne acasă, în siguranță.

Asociația Geeks for Democracy a lansat o inițiativă care vine în ajutorul persoanelor care nu se pot deplasa pe durata pandemiei coronavirus. Cumpărături la ușa ta livrează gratuit, în București și Ilfov, bătrânilor și persoanelor vulnerabile pachete cu alimente, dar fondatorii intenționează să o extindă la nivel național.

Kaufland și Selgros au introdus în sistemul de livrare pachete deja pregătite cu alimente de strictă necesitate. Voluntarii vor putea cumpăra aceste pachete din orice magazin Kaufland și Selgros din România, cu o programare prealabilă făcută de coordonatorii Cumpărături la ușa ta, potrivit unui comunicat de presă.

Prin introducerea acestor pachete predefinite în magazinele Kaufland și Selgros, voluntarii Cumpărături la ușa ta vor scurta considerabil timpul petrecut pentru aprovizionare, nu vor mai petrece timp ,,la raft” în magazin pentru a alege produsele și vor putea ajunge mai repede la beneficiari.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Selgros donează celor din linia întâi peste 25.000 de porții de mâncare caldă pe lună