Lectură de un minut

04 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Secom continua extinderea si deschide un magazin in Arad

Abonează-te pe  

Compania romaneasca Secom, specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, isi extinde reteaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin in Arad. 

Noua unitate Secom dispune de o suprafata de 60 de metri patrati. Aceasta a fost inaugurata in Piata Avram Iancu, nr.15. Programul de functionare va fi de luni pina vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00 si sambata de la 9.00 la 14.00.

Pentru luna aprilie cand este programata deschiderea, localnicii vor putea beneficia de promotii care cuprind preturi mai mici cu 10% la suplimentele alimentare si 20% la cosmeticele naturale Andalou Naturals.

Investitia in magazinul Secom din Arad a ajuns la 40.000 de euro. Printre planurile de dezvoltare in 2018, compania vrea sa includa deschiderea a patru noi magazine proprii.

Retail jobs

In prezent, reteaua de retail are 13 locatii si un magazin online.

Lucia Costea, Managing Partner Secom a declarat: “Prin lansarea magazinului de la Arad dorim sa ne consolidam prezenta in zona de vest a tarii si sa crestem interactiunea consumatorilor din aceasta regiune cu toate produsele noastre. In plus, prin consultanta personalizata pe care o oferim in magazinele proprii ne propunem sa cream o cultura privind administrarea suplimentelor alimentare. Speram ca prin produsele noastre de calitate si prin initiativele de informare si educare pe care le derulam, precum Maratonul de Sanatate, vom reusi sa determinam cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos si un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentata de suplimente alimentare”.
secom arad

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Secom continua extinderea si deschide un magazin in Arad