Lectură de un minut

07 Feb 2018 - Știri și Noutăți

Se mai deschid doua mall-uri in Romania, cate unul in Bucuresti si Brasov

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul unuia dintre primele proiecte de tip strip mall din Romania, La Strada Street Mall Concept, anunta constructia a doua noi centre comerciale care se vor inaugura anul acesta.

 

Primul proiect a fost inaugurat in Popesti Leordeni, in luna decembrie a anului 2016. Investitia a fost de aproximativ 5 milioane de euro.

In prezent dezvoltatorii lucreaza la proiectele La Strada Street Mall Concept Brasov (suprafata de 5.000 mp, in cartierul Bartolomeu) si La Strada Street Mall Concept Militari, primul urmand sa fie livrat in Q2 2018 si cel de-al doilea in Q4.

Investitia in proiectele prevazute pentru anul acesta se ridica la 10 milioane de euro.

Retail jobs

la strada brasov

Centrele comerciale La Strada sunt unice in ce priveste configuratia, suprafetele, precum si zonele in care sunt construite, respectiv cartiere rezidentiale noi cu un numar mare de locuitori.

La Strada redefineste colaborarea dintre dezvoltator si comerciant, caruia ii pune la dispozitie un concept nou, suprafete modulare, dar si costuri de intretinere mai mici decat intr-un mall clasic, intr-o aglomerare urbana similara.

Proiectele La Strada sunt prevazute ca noi centre urbane dedicate comunitatii, menite sa reuneasca o gama larga de servicii personalizate, accesibile, inclusiv oportunitati pentru activitati zilnice, pentru parinti si copii.

Citeste si:
Astazi se deschide un nou mall, in Ramnicu Valcea
Astazi se deschide un nou mall, in Ramnicu Valcea

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se mai deschid doua mall-uri in Romania, cate unul in Bucuresti si Brasov