Lectură de 2 minute

30 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Fondul Mega Image pentru Comunitate - incepe a patra editie

Abonează-te pe  

Mega Image impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti colaboreaza pentru a patra editie a Fondului Mega Image pentru Comunitate, un proiect finanaciar care readuce oamenilor bucuria de a trai impreuna, in comunitatile din judetele Bucuresti si Ilfov. 

Mega Image a sprijinit financiar 18 programe in ultimii trei ani, prin Fondul Mega Image pentru Comunitate. Iar printre proiectele care au avut loc pana in acest an s-au numarat competitii sportive, cursuri de gradinarit, de gatit sanatos si de educare a spiritului civic.

”Progresul in comunitati se intampla mai repede si mai eficient atunci cand oamenii cu interese comune traiesc in armonie si construiesc, pentru ei, un prezent frumos.De aceea, de patru ani, acest fond de finantare este cel mai important gest al nostru de implicare in comunitate”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

La aceasta editie, „Fondul Mega Image pentru Comunitate” are o valoare maxima de 85.000 lei si va finanta cele mai bune cinci proiecte inscrise in competitie, cu o finantare medie de 17.000 de lei. Fondul stimuleaza locuitorii din Bucuresti si Ilfov sa-si reactiveze spiritul de comunitate si dorinta de a colabora in proiecte comune.

Finantarile pot fi acordate catre organizatii non-profit sau grupuri de initiativa.

Editia a patra a Fondului acorda puncte in plus in procesul de selectie urmatoarelor categorii de proiecte:

De asemenea, proiectele care implica spiritul civic, integrarea sociala a grupurilor vulnerabile si hobby-urile, care se adreseaza comunitatilor din Bucuresti sau Ilfov, sunt eligibile pentru finantare.

Proiectele sunt selectate cu ajutorul unui juriu independent, format din persoane cu experienta in domenii legate de implicare sociala, comunitate si responsabilitate sociala. La aceasta editie, din juriu fac parte Oana Preda, Director Executiv, Centrul de resurse pentru participare publica, CeRe, Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila, Holcim, Ileana Alexandru, Director de Resurse Umane, Mega Image si Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Mega Image.

Calendarul complet al evenimentului, criteriile de eligibilitate, procesul de selectie, castigatorii din editiile anterioare, precum si formularele de aplicatie sunt disponibile pe site-ul fondului:

Fondul este finantat de Mega Image si gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti. Aplicatiile sunt asteptate pana marti, 25 octombrie 2016, ora 23:59 pe platforma programului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fondul Mega Image pentru Comunitate - incepe a patra editie