Lectură de un minut

28 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Se deschide un magazin Penny Market Romania, in Mangalia

Abonează-te pe  

REWE Romania continua planul de extindere si deschide un nou magazin Penny Market in Mangalia. Astfel, reteaua de magazine va ajunge la 225 de spatii deschise.

Cel de-al doilea magazin Penny Market din Mangalia este amplasat pe strada Oituz, nr. 81-83 si are un spatiu de vanzare de 854 metri patrati si o echipa de 16 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi. Programul de lucru este de luni pana sambata in intervalul 07:00 - 23:00 si duminica intre 08:00 - 21:00.

Noul magazin dispune si de un numar de 48 de locuri de parcare.

Inaugurarea magazinului Penny Market din Mangalia aduce o inovatie in domeniul constructiilor – acoperisul este verde. Este cel de-al doilea magazin de acest tip Penny, primul magazin cu acoperis verde fiind in Agigea. Beneficiile pe care un acoperis de acest tip le aduce clientilor, angajatilor si locuitorilor din zona sunt:

Retail jobs
  • diminuarea consumului de energie
  • retinerea unei cantitati importante de apa pluviala
  • reducerea zgomotului si a efectului de insula urbana
  • protejarea mediului inconjurator.

Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market este disponibila tuturor clientilor chiar de la intrarea in incinta magazinului, acesta punand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Clientii Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se deschide un magazin Penny Market Romania, in Mangalia