Lectură de 2 minute

18 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Schimbări la nivelul Sodexo România. Cine este noul director de HR

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Sodexo Benefits & Rewards Services (BRS) România  o numește director de HR pe Florentina Ciontea, un specialist cu peste 15 ani de experiență în multiple arii de resurse umane.  Florentina aduce în cadrul Sodexo BRS expertiza sa în dezvoltarea și implementarea de strategii de transformare a culturii organizaționale, dar și pasiunea pentru oameni, dezvoltare personală și leadershipul schimbării.

Sursa foto: Sodexo România

Cu o formare de bază în domeniul psihologiei, Florentina este interesată de neuroştiinţă, care ne oferă astăzi dovezi clare conform cărora competenţele sociale, precum empatia, ascultarea activă sau lucrul în echipă, joacă un rol foarte important în crearea unui mediu de lucru productiv şi atractiv.

Pentru mine departamentul de HR are rolul de facilitator al creşterii business-ului prin crearea unui mediu de lucru în care oamenii să se poată exprima, dezvolta şi contribui la realizarea unui obiectiv care are sens pentru ei. Cred că totul începe cu ceea ce facem în fiecare zi, acele lucruri mici care vor face diferenţa pentru colegi. Misiunea noastră este să creăm o experiență personalizată și sustenabilă, la job și nu numai.

Florentina Ciontea, director de HR al Sodexo BRS România

În cadrul Sodexo BRS, Florentina este responsabilă de transformarea și dezvoltarea organizațională, retenția şi atragerea talentelor precum şi de procesul de dezvoltare și training, toate acestea reflectându-se în starea de bine a angajaților.

De-a lungul carierei, a fost partener strategic pentru echipe de leadership, a coordonat cu succes procese de transformare organizaţională şi a dezvoltat și implementat programe de învățare în cadrul echipelor.

Înainte să se alăture echipei Sodexo, ea a lucrat în companii precum Novo Nordisk, Intesa Sanpaolo Bank România, Unicredit Țiriac Bank și Banca Românească.

Sodexo România este liderul pieţei locale de beneficii extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor şi face parte din Grupul Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. Compania operează pe piața românească de peste 24 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc produsele Sodexo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la nivelul Sodexo România. Cine este noul director de HR