Lectură de un minut

14 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul AS Watson a anunÈ›at numirea lui Kulvinder Birring în funcÈ›ia de CEO al Grupului Marionnaud È™i a lui Gabriele Betti în funcÈ›ia de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, o subsidiară a CK Hutchison Holdings.

Sursa foto: Marionnaud

Kulvinder Birring a fost numit CEO al Watsons China în 2018. Înainte de aceasta, a condus operaÈ›iunile Watsons în calitate de Director General al Malaeziei È™i Indoneziei. În noua sa funcÈ›ie de CEO al Grupului Marionnaud, va administra portofoliul Marionnaud, care cuprinde peste 730 de magazine offline È™i online în opt pieÈ›e, fiind unul dintre cei mai importanÈ›i retaileri de parfumuri È™i cosmetice de lux din Europa.

Echipa de conducere a Marionnaud, inclusiv Gabriele Betti È™i Emilio Leon, va lucra în mod sinergic cu Kulvinder Birring în noua sa funcÈ›ie.

Gabriele Betti, care îndeplineÈ™te în prezent funcÈ›ia de Director General al Marionnaud FranÈ›a, Italia È™i Europa Centrală, va fi promovat în funcÈ›ia de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud. Numirile sunt efective începând cu aprilie 2024.

Grupul AS Watson numeÈ™te pe Kulvinder Birring (foto stânga) în funcÈ›ia de CEO al Grupului Marionnaud È™i pe Gabriele Betti (dreapta) în funcÈ›ia de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, începând cu aprilie 2024

Marionnaud este unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri È™i cosmetice din Europa, cu o istorie care datează din anii 1950 în FranÈ›a, când Bernard Marionnaud a deschis primul său magazin, permiÈ›ând femeilor să găsească produse de îngrijire a frumuseÈ›ii, machiaj È™i parfumuri de marcă, toate într-o locaÈ›ie convenabilă. Astăzi, Marionnaud are peste 730 de magazine offline È™i online în opt pieÈ›e europene, angajând peste 4.000 de persoane. In Romania, Marionnaud detine 28 de magazine offline si un magazin online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice È™i parfumuri din Europa