Lectură de 2 minute

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Carrefour: Alina Gamauf preia conducerea departamentelor de Expansiune și Property

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Numire cheie la nivelul boardului Carrefour România: Alina Gamauf își extinde expertiza asupra departamentelor de Expansiune și Property. 

 

Sursa foto: Carrefour

Carrefour România face o numire strategică în boardul companiei. Începând cu 1 iulie, Alina Gamauf, Membru al Comitetului Executiv al Carrefour România, responsabil al departamentelor de Resurse Umane, Corporate Affairs și CSR, își extinde domeniul de activitate, preluând conducerea departamentelor de Expansiune și Property.

Alina Gamauf își continuă parcursul alături de Carrefour România la conducerea unor departamente cheie.

Alături de noua sa echipă, Mihai Tomescu, în calitate de Director Expansiune Hypermarket, precum și de Bogdan Jigman, Director Property & Expansiune pentru formatele Market, Express, Supeco, dar și Sediu și Centre Logistice, Alina va gestiona activele imobiliare ale companiei.

Alina are peste 15 ani de experiență în domeniul Resurselor Umane, atât la nivel local, cât și internațional, în țări precum Austria, Germania și Italia. În ianuarie 2021, s-a alăturat echipei Carrefour România în calitate de Director Resurse Umane. În august 2021, Alina a preluat echipele de CSR și Public Affairs, alături de care a implementat o multitudine de proiecte cu impact durabil în comunitate, precum și la nivelul organizației.

De la intrarea pe piața locală în anul 2001, când a deschis primul hipermarket din România, Carrefour a implementat un plan de dezvoltare în regim multiformat; Susținerea amprentei fizice rămâne un obiectiv strategic al Carrefour și în 2023, ca pilon al modelului omnichannel.

Echipa Carrefour România este formată din peste 15.000 de angajați în cele peste 400 de magazine multiformat: hipermarket, supermarket, discounter (Supeco), proximitate, în centrele logistice și sediul central.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL și Supeco Investment SRL.

Citeste si:
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful Carrefour: Alina Gamauf preia conducerea departamentelor de Expansiune și Property