Lectură de un minut

11 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la conducerea grupului de lux LVMH. Cine devine CEO la Dior și Vuitton

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul de lux LVMH face schimbări la nivel de top management.  Delphine Arnault, fiica directorului executiv Bernard Arnault, va deveni CEO la Dior. Ea îi urmează lui Pietro Beccari, care va conduce Louis Vuitton. 

Sursa foto: Pixabay.com

Un veritabil joc de scaune muzicale are loc în fruntea grupului francez de lux LVMH.

Pietro Beccari, care a fost director executiv al Christian Dior Couture din 2018, va deveni CEO al Louis Vuitton pe 1 februarie. El îl înlocuiește pe Michael Burke, care își va asuma noi responsabilități după 10 ani la conducerea mărcii, raportând direct directorului executiv Arnault, scrie RetailDetail.com.

Delphine Arnault, fiica celui mai bogat om din lume, îi urmează lui Beccari în funcția de CEO al Christian Dior.

Oamenii din domeniu sunt de părere că Arnault dorește să-și întărească puterea asupra grupului de lux, plasând confidenții și propriii copii în poziții cheie. Luna trecută, el l-a numit pe fiul său Antoine în funcția de CEO al Christian Dior SE, holdingul familiei.

Directorul executiv în vârstă de 73 de ani s-a asigurat anterior că poate rămâne CEO până la vârsta de 80 de ani și a înființat o societate în comandită ale cărei acțiuni vor fi împărțite în mod egal între cei cinci copii ai săi, care nu vor avea voie să-și vândă pachetul timp de 30 de ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la conducerea grupului de lux LVMH. Cine devine CEO la Dior și Vuitton