Lectură de un minut

11 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la conducerea Cargus. Nelu Gheorghiță preia funcția de COO de la Miroslaw Janczyk

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cargus, unul dintre jucătorii din industria de curierat din România, își consolidează echipa de management și îl numește pe Nelu Gheorghiță în poziția de Chief Operations Officer (COO). Din acest rol, Nelu Gheorghiță va coordona dezvoltarea operațională și logistică a companiei

Sursa foto: Cargus

Nelu Gheorghiță este un profesionist cu o vastă expertiză în operațiuni și inginerie industrială, cu o experiență de peste 20 ani în curierat, logistică, transport și lanțuri de aprovizionare.

Anterior poziției din Cargus, Nelu Gheorghiță a activat în UPS, una dintre cele mai mari companii de curierat la nivel global, conducând, din rolul de Head of Operations, activitățile operaționale din patru țări din regiune: Grecia, România, Ungaria și Slovenia.

Mai mult, Nelu Gheorghiță a coordonat din poziția de Engineering Manager regiunea Europei Centrale și de Est, activând 1 an în biroul UPS din Bruxelles și 5 ani în cel din Praga.

Abilitățile sale acoperă arii precum managementul operațiunilor și al proiectelor, optimizări operaționale și de proces. Nelu este absolvent al Universității Politehnica din București și deține un master în Management și Administrarea Afacerilor, obținut în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Nelu Gheorghiță preia funcția de COO de la Miroslaw Janczyk, care a ocupat acest rol în ultimul an.

Cu o experiență de peste 30 de ani, Cargus este prima companie de curierat de pe piața din România. În prezent, compania are peste 5.000 de angajați și colaboratori, oferă o gamă largă de servicii de curierat: livrare door-to-door, dar și prin rețeaua de livrare la domiciliu, SHIP & GO (puncte și cabinete partenere), care oferă clienților posibilitatea de a ridica sau trimite colete din peste 3.000 de puncte din întreaga țară. Cargus deține 5 centre naționale de sortare, 45 de centre operaționale și se ocupă de peste 50 de milioane de colete pe an.

Citeste si:
Cargus lansează SIGN & GO, aplicație de livrare pentru antreprenori. Cum funcționează
Cargus lansează SIGN & GO, aplicație de livrare pentru antreprenori. Cum funcționează
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la conducerea Cargus. Nelu Gheorghiță preia funcția de COO de la Miroslaw Janczyk