Lectură de 2 minute

10 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Schimbări în managementul producătorului de carne The Family Butchers: cine preia conducerea brandului Reinert

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Într-un context în care industria carnii se află în mijlocul unei profunde schimbări, ȋn calitatea sa de jucător puternic, ce ocupă locul doi pe piața din Germania, The Family Butchers (TFB) a inițiat la începutul anului 2023 o transformare cuprinzătoare a companiei. Ca parte a viitoarei sale direcții strategice, conducerea grupului TFB a realizat, în luna decembrie 2023, o numire la nivel de top management cu efecte și asupra filialei din România. 

Sursa foto: Reinert/ Facebook

În rolul de CEO/CTO al grupului TFB, Dr. Georg Hürth a continuat misiunea de transformare, iar din această poziție va prelua și responsabilățile privind administrarea The Family Butchers Romania înlocuindu-l pe Roland Verdev în funcția de administrator. Roland Verdev a părăsit The Family Butchers, după 15 ani petrecuți la conducerea TFB, unde a ocupat diverse roluri printre care cele de CCO si CEO al grupului TFB și administrator al TFB Romania.

În același timp, Manfred Hübschmann a preluat poziția CCO în cadrul grupului TFB, acesta fiind responsabil și pentru dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing și vânzări ale TFB Romania. Manfred Hübschmann a îndeplinit anterior diverse roluri de CEO și CCO în industria alimentară, ocupând functii de conducere la Unilever și Bunge.

Astfel se încheie reorganizarea The Family Butchers. Noua echipă de conducere a grupului TFB, formată din Georg Hürth (CEO/CTO), Ines Nagelschmidt (CSO), Thorsten Heidemann (COO) și Manfred Hübschmann (CCO), va lucra împreună pentru a duce mai departe transformarea companiei.

Povestea grupului în România a început în 2005, când producătorul german H. & E. Reinert Westfälische Privat-Fleischerei GmbH a decis să construiască prima fabrică deschisă în afara granițelor. Fabrica de la Feldioara, județul Brașov, a fost inaugurată în mai 2007 și aici sunt produse articole sub brandurile Reinert și Martinel. Din ianuarie 2021, compania a devenit oficial The Family Butchers Romania după fuziunea dintre afacerile de familie Kemper și H. & E. Reinert, concretizată la începutul anului 2020 prin crearea companiei germane The Family Butchers (TFB).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări în managementul producătorului de carne The Family Butchers: cine preia conducerea brandului Reinert