Lectură de un minut

20 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Schimbări în managementul PepsiCo: Radu Berevoescu a preluat funcția de organized trade director

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o serie de modificări la nivel organizațional. Radu Berevoescu, până acum finance director CFO East Balkans, a preluat rolul de organized trade director (snacks & beverages) și îi va raporta direct lui Adrian Lăcătuș, east balkans senior commercial director.

Radu Berevoescu și-a început cariera în PepsiCo în 2010 cu un rol local și a evoluat preluând roluri în Greater Balkans și Central Europe Greater Balkans FP&A (Financial planning & analysis). În 2019, a devenit finance director CFO East Balkans, coordonând aria financiară și contribuind la gestionarea companiei în perioada pandemiei.

Claudiu Dorcioman a fost numit în funcția de senior manager away from home & traditional trade în cadrul PepsiCo DACH, cu biroul în Germania, raportând activitatea sa lui Torben Nielsen, GM DACH. Anterior.

Claudiu a ocupat funcția de organized trade director în PepsiCo România (Snacks & Beverages). Claudiu lucrează în PepsiCo de 22 de ani.

Retail jobs

PepsiCo, venituri de 70 miliarde dolari în 2020

Consumatorii PepsiCo cumpără produse de peste un miliard de ori pe zi în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. PepsiCo a generat venituri nete de peste 70 de miliarde de dolari în 2020. Portofoliul de produse PepsiCo include o gamă de alimente și băuturi plăcute, inclusiv 23 de mărci care generează peste 1 miliard de dolari fiecare în vânzări anuale de vânzare cu amănuntul.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări în managementul PepsiCo: Radu Berevoescu a preluat funcția de organized trade director