Lectură de un minut

27 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Scandinavii de la JYSK au deschis cel de-al 138-lea magazin în România. Ce oferte a pregătit retailerul 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea joi, pe 30 noiembrie. JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping este cel de-al 138-lea magazin pe care compania în deschide în România și este amplasat în Str. Depozitelor nr. 6-6A, Râmnicu Vâlcea.
 

Sursa foto: JYSK

Pentru a sărbători deschiderea noului magazin, JYSK îi invită pe clienți la un eveniment special joi, 30 noiembrie, începând cu ora 10:00. În ziua inaugurării, clienții magazinului vor fi întâmpinați cu muzică, baloane și o mulțime de oferte speciale de deschidere, valabile timp de o săptămână doar în magazinul JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping.

Cu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping are un spațiu modern, cu podele de lemn, iluminare LED, zone care să îi inspire pe clienți în amenajarea casei și expuneri atractive de produse. Programul de funcționare a magazinului este de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 30 noiembrie și 6 decembrie 2023. Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, printre care articole de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni de Crăciun, lenjerii de pat, decorațiuni și textile pentru casă și prosoape, iar reducerile ajung până la 75%.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Scandinavii de la JYSK au deschis cel de-al 138-lea magazin în România. Ce oferte a pregătit retailerul