Lectură de un minut

10 Aug 2017 - Știri și Noutăți

Al doilea magazin Savonia se deschide in Bucuresti

Abonează-te pe  

Compania Savonia isi extinde reteaua si inaugureaza al doilea magazin cu produse de ingrijire din ingrediente 100% naturale. Deschiderea celei de-a doua unitati se face la 10 ani de la deschiderea primului magazin. Investitia se ridica la 5000 de euro.

 

Producatorul sapunurilor si cosmeticelor naturale Savonia inaugureaza a doua locatie tot in Capitala, pe bulevardul Mendeleev, nr. 44. Prima oara afacerea a functionat doar online, pentru ca prima locatie offline sa fie deschisa in zona Universitatii din Bucuresti.

Magazinul progresiv l-a citat pe Cristian Unguras, fondatorul afacerii:Magazinul are o suprafata de vanzare de 30 de metri patrati, dublu fata de cealalta unitate pe care o detinem. Insa, in aceasta locatie oferim clientilor posibilitatea de a-si ridica produsele pe care le-au comandat online. Daca ne referim insa la pozitionarea magazinului, nu este o zona cu trafic la fel de ridicat ca la unitatea de la Universitate, insa clientii au o putere de cumparare mai mare”.

Gama de articole din magazin cuprinde un total de 200 de SKU-uri, jumatate dintre acestea fiind parte din productia proprie. Se urmareste ca pe viitor business-ul sa se transforme in franciza.

Sursa foto: facebook Savonia

Citeste si:
Inca un magazin deschis in Capitala de Douglas Romania
Inca un magazin deschis in Capitala de Douglas Romania
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al doilea magazin Savonia se deschide in Bucuresti