Lectură de 2 minute

28 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Săptămâna și drogheria: dm markt a deschis un nou magazin în țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

La o săptămână distanță de inaugurarea drogheriei de pe Șoseaua Vergului, nr. 20, în Centrul Comercial Esplanada, dm markt inaugurează un nou magazin în Constanța. Noua drogherie se află pe Bulevardul Tomis, nr. 391.

Sursa foto: dm drogerie markt Romania

În perioada 27 - 29 iunie 2024, dm markt își așteaptă clienții cu 15% reducere la toate produsele, dar și cu următoarele oferte:

  • pe 28 iunie, la cumpărături de minimum 60 de lei, primiți CADOU un produs Denkmit,

  • pe 29 iunie, la cumpărături de minimum 60 de lei, primiți CADOU un produs Balea pentru copii.

Excepție fac preparatele pentru sugari, care din motive legislative, nu pot face obiectul prezentei campanii promoționale.

dm drogerie markt România a adăugat o nouă opțiune recent în aplicație, prin care oferă românilor o varietate de cupoane de reduceri, în funcție de volumul de cumpărături pe care îl fac, atât online, cât și în magazinele fizice din întreaga țară. Astfel, toți cei care își vor descărca aplicația dm-ul meu și vor folosi codul de client la finalizarea cumpărăturilor, vor beneficia de o serie de reduceri atractive, în funcție de valoarea achizițiilor realizate. Cu fiecare achiziție efectuată, sumele acumulate din cumpărături cresc și se transpun, cu fiecare prag atins, în cupoane de reduceri atractive, cu o valabilitate de patru săptămâni de la data emiterii.

Produsele din drogheriile dm acoperă o gamă largă de categorii - machiaj și îngrijire personală, suplimente alimentare, alimente ecologice, articole pentru copii, produse pentru casă și curățenie, precum și alimente pentru animalele de companie, fiind disponibile și online, pe dm.ro sau prin aplicația dm-ul meu.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis peste 140 de magazine. În urmă cu aproape doi ani de zile, dm a deschis în România și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

Citeste si:
FAN Courier mizează pe curieratul ultrarapid. Cum va funcționa de acum serviciul „Priority by FAN”
FAN Courier mizează pe curieratul ultrarapid. Cum va funcționa de acum serviciul „Priority by FAN”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Săptămâna și drogheria: dm markt a deschis un nou magazin în țară