Lectură de 2 minute

23 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Samsung Electronics lansează primul monitor de gaming Dual UHD din lume

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Samsung Electronics, retailer global în industria display-urilor, anunță astăzi viitorul monitoarelor de gaming prin cea mai nouă adăugire la seria sa de monitoare Odyssey: Odyssey Neo G9 57" (modelul G95NC). Acest monitor de gaming este expus la Gamescom 2023 — cel mai mare eveniment mondial dedicat jocurilor pe calculator, care se desfășoară în perioada 23-27 august în Cologne, Germania — iar Odyssey Neo G9 57 de inci poate fi acum precomandat la nivel global.

Sursa foto: Samsung

Odyssey Neo G9 57" (modelul G95NC) este conceput pentru a oferi experiențe vizuale revoluționare jucătorilor care doresc să-și îmbunătățească performanța și să-și amplifice avantajul competitiv. Cu primul ecran Dual Ultra-High-Definition (DUHD) din lume și o gamă de opțiuni de conectivitate de mare viteză, Odyssey Neo G9 57" a câștigat deja premiul Best of Innovation la CES 2023.

Curbura 1000R a ecranului de 57 de inci cu raport 32:9 este la fel de largă ca două monitoare UHD de 32 inci, oferind imagini deosebit de clare și un câmp vizual extins, care învăluie jucătorii în jocurile lor cu o intensitate neegalată până acum.

Tehnologia Quantum Matrix

Tehnologia Quantum Matrix alimentează iluminarea Quantum Mini LED a ecranului Samsung, oferind zone de închidere mai mici și mai discrete. Rezultatul este o distincție mai bună între zonele luminoase și întunecate ale ecranului, cu un contrast precis și mai puțină strălucire.

Odyssey Neo G9 57 de inci beneficiază la maxim de iluminarea sa Quantum Mini LED prin combinarea acesteia cu VESA Display HDR™1000. Cu o luminozitate de vârf de 1,000 de niți, conținutul HDR este vivid și realist, cu o reproducere precisă a culorilor și a contrastului, precum și o exprimare și adâncime îmbunătățite ale culorilor.

Când vor fi disponibile noile monitoare Samsung

Performanța în jocuri se aliniază cu nivelul calității vizuale pentru a ajuta jucătorii să-și maximizeze potențialul. Rata de reîmprospătare de 240 de hertzi (Hz) și timpul de răspuns de 1 ms gri-la-gri (GTG) reduc efectul de estompare și minimizează fenomenul de ghosting, permițând jucătorilor să reacționeze instantaneu și să obțină victoria. În plus, tehnologia AMD FreeSync™ Premium Pro sincronizează ecranul pentru o imagine stabilă, fără întârzieri.

În lunile august și septembrie, canalul Samsung Odyssey de pe platforma Twitch marchează lansarea Odyssey Neo G9 57 de inci printr-un eveniment special numit Odyssey Evolves.

În timpul evenimentului, unii dintre cei mai populari streameri vor juca cele mai tari jocuri pe Odyssey Neo G9 57 de inci și vor oferi premii pentru urmăritorii canalului — inclusiv un setup de gaming în valoare de 10.000 de dolari, care include Odyssey Neo G9 57 de inci.

Citeste si:
Investitorii de retail din România vor să bage bani în Inteligența Artificială
Investitorii de retail din România vor să bage bani în Inteligența Artificială

Odyssey Neo G9 va fi disponibil pentru precomandă aici începând cu data de 23 august 2023.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Samsung Electronics lansează primul monitor de gaming Dual UHD din lume