Lectură de 2 minute

21 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Sameday oferă Decathlon servicii de livrare easybox și door-to-door

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa, și Sameday, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de curierat, încep un parteneriat, din al doilea semestru al anului 2021. Astfel, Sameday oferă companiei Decathlon servicii de livrare în easybox și door-to-door, ca parte a strategiei de dezvoltare în zona de e-commerce a retailerului. 

Ca urmare a acestui parteneriat, o parte dintre livrările Decathlon vor merge și către lockerele easybox. Astfel, cu peste 1.500 de puncte în România, serviciul oferă opțiuni de livrare și retur rapide, direct în locker, dar și acces la o interfață.

Printre pilonii de bază ai parteneriatului dintre cele două companii se află și sustenabilitatea, astfel încât ambele organizații iau măsuri pentru reducerea amprentei de carbon și protejarea mediului.

Decathlon a eliminat utilizarea plasticului în împachetare pentru pachetele standard, iar Sameday folosește sisteme de contract management care reduc consumul de hârtie, ambalaje reciclabile și deține o flotă de 30 de mașini electrice. În plus, cele două companii beneficiază de centre logistice tehnologizate.

Decathlon, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața articolelor sportive la nivel european, are 28 de magazine la nivel național, o platformă online și aproximativ 1.500 de colabortaori în 2021. Magazinele includ produse din mărci proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaji, dar și produse ale altor mărci internaționale.

Începând cu 2018, Decathlon produce produse marcă proprie inclusiv în trei unități din România, pentru drumeții montane și trekking (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în Europa cu eticheta ''Fabricat în România''.

Sameday este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat din România. Compania are peste 3.500 de angajați și parteneri, fiind prezentă în România și Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1.500 de lockere easybox.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sameday oferă Decathlon servicii de livrare easybox și door-to-door