Lectură de un minut

06 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Saint-Gobain România a dat startul recrutării pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Saint-Gobain România a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda, care va deveni operațională în cel de-al doilea trimestru al anului 2023.

Sursa foto: Saint Gobain/ Facebook

Noua fabrică, o investiție de aproximativ 45 de milioane euro, va dispune de cea mai avansată tehnologie în domeniu, cu linii performante și automatizate, oferindu-le viitorilor angajați un mediu de lucru modern, cu condiții de lucru la standarde ridicate.

Noua investiție, cât și investițiile anterioare realizate în România, contribuie la scăderea semnificativă a amprentei de carbon, atât prin intermediul soluțiilor oferite ce ajută la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor, cât și prin reducerea transportului din alte țări, ceea ce susține obiectivul Grupului de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050.

În prezent, compania recrutează pentru o gamă largă de posturi, precum operatori de producție, excavatoriști, operatori foreză, mecanici, electricieni, stivuitoriști și șefi de schimb, printre numeroasele beneficii oferite numărându-se asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanță, indemnizație de transport ș.a.

Companie în domeniul soluțiilor ușoare și sustenabile pentru construcții, Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, Isover, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajaţi în 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Saint-Gobain România a dat startul recrutării pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda