Lectură de 2 minute

04 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Sabon lansează o nouă gamă de scruburi de corp

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

SABON lansează acum o nouă generație de scruburi de corp care nu doar exfoliază, ci oferă pielii o hrănire intensă încă de la prima utilizare. Formula revoluționară e un amestec unic de săruri de la Marea Moartă, bogate în minerale naturale, și trei uleiuri organice.

Sursa foto: Sabon

Concentrația de magneziu din sărurile de la Marea Moartă este de aproximativ cincisprezece ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare. Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, sărurile de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate pentru piele, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii prin exfoliere.

Noul scrub de corp are o mai mare concentrație de minerale de la Marea Moartă și un mix unic de două tipuri de granule de sare: granule simple și granule cu apă de la Marea Moartă în interior, pentru un efect de exfoliere și hrănire a pielii sporit.

Noua generație de exfoliante pentru corp conține un amestec unic de trei uleiuri botanice organice cu beneficii complementare ce acționează în sinergie:

  • Ulei organic de migdale dulci
    • Uleiul organic de migdale dulci este o comoară naturală, bogată în vitamina E și A, acizi grași esențiali, proteine ​​și potasiu - făcându-l un ingredient ideal în rutina zilnică de îngrijire a pielii.
  • Ulei de argan organic
    • Bogat în vitamina E și acizi grași, uleiul de argan organic este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare.
  • Ulei organic de jojoba
    • Acest super-ingredient străvechi provine din sămânța arbustului de jojoba. Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, imită remarcabil sebumul pielii, ajutând la reținerea umidității și întărind bariera naturală.

Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani, vândute proaspete şi la kilogram. SABON s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sabon lansează o nouă gamă de scruburi de corp