Lectură de un minut

05 Oct 2022 - Știri și Noutăți

S-a lansat Uanda.ro, un nou magazin online dedicat industriei de fashion 

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Cu o varietate largă de articole vestimentare destinate în exclusivitate femeilor, Uanda.ro, un nou brand pentru pasionatele de fashion din România, oferă produse care se diferențiază prin calitate și stil la prețuri accesibile. 

Pentru a facilita experiența shopping-ului online, magazinul online www.uanda.ro prezintă o interfață modernă și ușor de utilizat, fiind realizat din perspectiva ”mobile first” – navigarea este simplă pentru femeile care sunt tot timpul active.

Designul este asemănător unei aplicații native și oferă posibilitatea de a accesa printr-un singur click întreaga selecție de produse disponibile. Pentru o achiziție reușită, procesul de finalizare al comenzii a fost simplificat, astfel timpul petrecut pe site este redus considerabil.

„Prin selecția de articole comercializate celebrăm eleganța și autenticitatea. În realizarea platformei online www.uanda.ro ne-am dorit să oferim un proces accesibil pentru clienți”, a declarat Alexandra Nae, fondatoarea Uanda.ro.

Uanda.ro este un magazin construit în jurul conceptului de originalitate, iar piesele vestimentare disponibile sunt realizate cu o atenție sporită la detalii, fiind potrivite pentru a crea atât outfituri casual, cât și elegante. Produsele disponibile pe www.uanda.ro se adresează unui public pentru care feminitatea și rafinamentul sunt două aspecte importante în stilul propriu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a lansat Uanda.ro, un nou magazin online dedicat industriei de fashion