Lectură de 2 minute

18 Oct 2018 - Știri și Noutăți

S-a lansat colectia toamna-iarna de ochelari de la Gucci

Abonează-te pe  

Optica Vedere a lansat in urma cu cateva zile, in premiera pentru publicul din Romania prin intermediul partenerului sau KOptic, cea mai noua colectie de ochelari apartinand Casei GUCCI, colectia toamna-iarna 2018-2019.

Colectia de ochelari toamna - iarna GUCCI poate fi vazuta, probata, cumparata si apreciata in Optica Vedere, magazinul din Iancului.

De peste 15 ani, Optica Vedere se afla cu un pas inainte, mereu actuala si in ton cu trendurile internationale. Se adapteaza usor nevoilor clientilor oferind tot ce este mai nou si performant atat in materie de sanatate a vederii cat si a calitatii produselor. Perceputa ca un reper in domeniu, de aceasta data s-a autodepasit, fiind prima ce a lansat pe piata din Romania colectia de ochelari toamna- iarna GUCCI.
Conform designerului Casei GUCCI, Alessandro Michele, tendintele pentru sezonul toamna - iarna 2018 sunt formele supradimensionate de ochelari de soare tip masca, cat-eye extreme, nuantele havana, precum si lentilele roz si verzi. Toate acestea au facut deliciul celor prezenti la eveniment, care s-au delectat in fata oglinzilor Opticii Vedere cu cele mai surprinzatoare modele.
Consilierii Optica Vedere asista clientii si le ofera sugestii personalizate adaptand stilul lor de viata modelelor versatile ale colectiei. Ei recomanda sa alegem ochelarii GUCCI conform stilului vestimentar si al personalitatii si, bineinteles, in functie de cele trei concepte ale casei:
  • GLAM: usor de asortat, tinute casual - recunoastem modelele dupa GG mic frontal, brat subtire si terminatia bratului albina ca simbol de imagine.
  • PRESTIGE: zona styling, tinute fashion/in tendinta si/sau colectii capsule (colectii mai mici cu un numar limitat de produse)SUPREME
  • SUPREME: ocazii speciale - recunoastem modelele dupa insertia metalica gravata si imbracata in acetat.
In cei peste 15 ani de activitate Optica Vedere ofera servicii personalizate dublate de recomandari estetice profesionale. Optica Vedere detine cinci magazine in Bucuresti.
KOptic este distribuitorul oficial in Romania al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, Puma.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a lansat colectia toamna-iarna de ochelari de la Gucci