Lectură de un minut

05 Mar 2019 - Știri și Noutăți

S-a deschis primul magazin Spectral Mobila

Abonează-te pe  

Pe 1 martie, in Pitesti, compania Spectralcom a deschis primul magazin Spectral Mobila in sistem de franciza, dupa o investitie de 50.000 de euro.

 

Magazinul deschis in centrul Universal Mobila va functiona sub brandul Spectral Mobila si va comercializa exclusiv produse fabricate de Spectralcom, noteaza wall-street.

Deschiderea magazinului Spectral Mobila vine ca o etapa fireasca a colaborarii avute de mai multi ani cu partenerul nostru din Pitesti. Calitatea produselor noastre a convins firma din Pitesti sa comercializeze exclusiv produse fabricate de noi sub brandul Spectral Mobila, iar noi avem incredere in experienta partenerului nostru care ne va reprezenta pe piata mobilei din Pitesti. Ne dorim sa continuam extinderea retelei Spectral Mobila prin deschiderea altor magazine in sistem de franciza si in alte orase din Romania.” a declarat Dan Dodita, director de vanzari al Spectralcom.

Potrivit acestuia, magazinul se intinde pe o suprafata de 200 metri patratisi va pune in vanzare circa 150 de produse.

Spectral Mobila este un brand detinut de Spectralcom, unul din cei mai mari producatori de mobila din zona Moldovei (al 6-lea dupa cifra de afaceri din 2017). Podusele pot fi comandate in toata tara prin magazinul online detinut de companie, dar si pe mai multe platforme de tip marketplace.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis primul magazin Spectral Mobila