Lectură de 2 minute

06 Dec 2023 - Știri și Noutăți

S-a deschis prima cafenea Zara la nivel global. Ce planuri are retailerul 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Dând o nouă turnură și o ultimă notă de culoare noului său model de magazin, Zara, principala emblemă a grupului spaniol Inditex, a redeschis în luna noiembrie a acestui an porțile magazinului său principal din centrul comercial Mall of the Emirates din Dubai.

Sursa foto: Unsplash

Zara și-a prezentat și lansat conceptul reînnoit de magazin odată cu deschiderea, în aprilie 2022, a unitații din Plaza de España, dar cu această ocazie alături de o serie de noutăți mai mult decât interesante. Printre acestea se remarcă, fără îndoială, deschiderea primei cafenele Zara la nivel global, potrivit Fashionunited.es.

Situat într-o locație strategică în cadrul complexului comercial, unde Zara împarte spațiul cu branduri precum Prada, Gucci, Chanel și Stella McCartney și se află, de asemenea, alături de alte lanțuri multinaționale precum Mango, H&M și Gap, magazinul se află pe un singur etaj, fiind amplasat la etajul de la intrarea în Mall of the Emirates.

Aceeași locație în care lanțul și-a deschis pentru prima dată porțile în interiorul mall-ului în 2005, dar de unde acum aproape și-a dublat dimensiunea amprentei sale comerciale, în urma procesului amplu de remodelare și extindere prin care a trecut magazinul în ultimele luni.


Prima "cafenea Zara" din lume

În acest caz, în Dubai, noul magazin de la Mall of the Emirates dispune de un serviciu personalizat pentru clienți și o zonă de aprovizionare în apropiere, rezervată expunerii și vânzării celor mai recente lansări ale liniilor de cosmetice și frumusețe Zara, precum și a colecțiilor de încălțăminte, accesorii și lenjerie intimă.

Această linie a fost comercializată exclusiv prin intermediul canalului online, iar din mediul fizic doar din diferitele spații "boutique" ale "Zara Lingerie" care au fost deschise în cele mai recente magazine ale sale din orașe precum Madrid, Valencia, Paris și Londra, acesta fiind primul magazin în care vor fi oferite în Dubai.

Acesta este un demers cu care lanțul a "cochetat" în diferite ocazii, dar doar foarte rar, și căruia acum a decis să i se deschidă pe deplin, instalând o cafenea unică în interiorul acestui magazin Zara din Mall of the Emirates din care suntem invitați să savurăm o serie de cafele și ceaiuri. Acestea sunt selectate din oferta care este comercializată din spațiul "Zara Collective" al Zara Home instalat în interiorul magazinului, și în care, pe lângă cafele și ceaiuri, vizitatorii magazinului vor găsi o gamă completă de articole conexe.

Citeste si:
„Febra bumbacului” și problemele legate de sustenabilitate, pe cale să declanșeze noi scumpiri în industria modei
„Febra bumbacului” și problemele legate de sustenabilitate, pe cale să declanșeze noi scumpiri în industria modei

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis prima cafenea Zara la nivel global. Ce planuri are retailerul