Lectură de 2 minute

18 Apr 2023 - Știri și Noutăți

S-a deschis Le Manoir Gourmet Market, piața de un milion de euro pentru românii cu bani

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

One United Properties, investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță deschiderea, în cadrul dezvoltării One Herăstrău Towers, a unui magazin concept unic pe piață, care oferă comunității One, dar și locuitorilor din cartier, acces la o gamă exclusivistă de produse gastronomice selecționate. Le Manoir Gourmet Market aduce o experiență culinară unică locuitorilor și vizitatorilor One Herăstrău Towers, cu produse pregătite de către specialiști în domeniu. Proiectul face parte dintr-un parteneriat încheiat cu Cristian Preotu, proprietar Le Manoir, anunțat încă din 2021, care a investit în acest spațiu  un milion de euro. 

Sursa foto: Le Manoir Gourmet Market

Le Manoir Gourmet Market se înscrie în strategia companiei de a oferi experiențe de trai complete, cu acces la servicii unice, care aduc laolaltă o întreagă comunitate. Spațiul magazinului concept recent inaugurat la One Herăstrău Towers acoperă o suprafață de 400 de mp și încorporează o brutărie, o patiserie, o brasserie, un sushi bar, o măcelărie, precum și o selecție de legume și fructe bio și produse bio atent selecționate.â

Amenajarea interioară poartă semnătura arhitectul Cristian Corvin, care a proiectat spațiul cu atenție la detalii, creând un mediu elegant și sofisticat. În plus, rezidenții de la One Herăstrău Towers beneficiază de oferte speciale în cadrul acestui magazin concept.

Barul franțuzesc se deschide dimineața cu croissants proaspăt copți și cafea de specialitate, transformându-se apoi într-o mică braserie pe parcursul zilei, pentru a deveni Wine & Cocktail Bar seara. Gama largă de opțiuni gastronomice este completată de Sushi Room, barul de sushi cu produse din pește atent selecționate, deschis zilnic. Ne propunem ca prin Le Manoir Gourmet Market să surprindem chintesența gastronomiei într-o ambianță elegantă, cu design sofisticat.

Cristian Preotu, proprietar Le Manoir

One Herăstrău Towers oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, cu acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a Bucureștiului. Cele 2 turnuri rezidențiale includ 139 de unități locative, în vreme ce parterul și primul etaj al ansamblului au o suprafață de aproximativ 5.000 de mp destinată spațiilor comerciale și birourilor. Imobilul continuă trilogia începută de dezvoltările One Herăstrău Park și One Herăstrău Plaza și este certificat Green Homes de către Romania Green Building Council pentru norme superioare de performanță și sustenabilitate.

Construcția One Herăstrău Towers a presupus demolarea unei clădiri abandonate care timp de aproape 30 de ani a reprezentat o cicatrice în peisajul urban, fiind abandonată după Revoluția din 1989.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

ONE UNITED PROPERTIES este investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România. One United Properties este o companie inovatoare dedicată accelerării adoptării practicilor de construcție pentru clădiri sigure, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase și a primit numeroase premii și recunoașteri pentru sustenabilitate și eficiență energetică.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis Le Manoir Gourmet Market, piața de un milion de euro pentru românii cu bani