Lectură de un minut

31 Oct 2017 - Știri și Noutăți

S-a ales castigatorul Cautatorii de Camari. De luni, produsul intra la vanzare in magazinele Lidl

Abonează-te pe  

De luni, produsul castigator al campaniei Cautatorii de Camari ajunge in toate magazinele Lidl din tara. Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits, au desemnat castigatorul campaniei – doamna Eugenia Mac, din Constanta, care s-a inscris cu peltea de gutui, pregatita dupa o reteta autentica. Castigatoarea a primit si un premiu de 10.000 de euro.

Pelteaua de gutui a Eugeniei este primul produs din gama Camara Noastra care va ajunge in magazinele Lidl, descoperita chiar in camara unui roman.

Aceasta va putea fi gasita in cadrul Saptamanii Romanesti, desfasurata intre 30 octombrie – 5 noiembrie, in toate unitatile Lidl din tara.

Cautatorii de Camari Lidl

Produsul va fi disponibil in borcane de 380 grame si va costa 8.99 lei/bucata. La fel ca toate produsele din gama Camara Noastra, si acesta este produs in Romania dupa retete autentice.

Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR, Lidl Romania a declarat: „Camara Noastra este o gama de suflet pentru noi, o gama care le ofera romanilor prilejul sa guste retete autentice dintre cele mai variate – de la cele mai cunoscute, gatite in toata tara, pana la delicii regionale, stiute doar de localnici. Iar pentru ca gustul autentic este atat de important pentru noi, suntem foarte bucurosi ca, acum, Camara Noastra include Pelteaua de Gutui a Eugeniei, creata dupa reteta unei romance gospodine, care o pregateste de generatii in acest mod”.

La campania pentru Cautatorii de Camari au fost alese 13 preparate finaliste. Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits au avut sarcina de a alege castigatorul care a primit si marele premiu de 10.000 de euro.

In saptamana romaneasca, inceputa de astazi, clientii Lidl se pot bucura si de celelalte produse romanesti din gama Camara Noastra:

Citeste si:
Lidl România donează 830.000 lei către World Vision România pentru modernizarea a peste 30 de școli
Lidl România donează 830.000 lei către World Vision România pentru modernizarea a peste 30 de școli
  • compotul de caise (4.99 lei/borcan)
  • rulada coapta de Ceptura (2.99 lei/100g)
  • gogonele murate (2.49 lei/borcan)
  • branza de burduf (13.99 lei/bucata)

Peltea de gutui Lidl

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a ales castigatorul Cautatorii de Camari. De luni, produsul intra la vanzare in magazinele Lidl