Lectură de 3 minute

21 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate până în 2026

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

GTC a reînnoit pentru încă cinci ani contractul de închiriere cu KMG Rompetrol, divizia de management și suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei, pentru birourile din City Gate până în 2026, potrivit unui comunicat de presă.

Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 metri pătrați din City Gate, o clădire de birouri de clasă A, situată în București, până în decembrie 2026. Proprietatea este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 metri pătrați de spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

City Gate este o clădire de birouri situată în nordul Bucureștiului, care oferă acces la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă 48.000 metri pătrați de spații de birouri.

Având acces direct la transportul public deservit de autobuze și tramvaie, proprietatea oferă aproximativ 1.000 de locuri în parcarea subterană. Chiriașii au accces în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers.

Grupul GTC este unul dintre investitorii și dezvoltatorii imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 spații de birouri și proprietăți de retail, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est.

GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750.000 de metri pătrați de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325.000 de metri pătrați de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37.000 de metri pătrați se află deja în construcție.

Deținut în totalitate de KazMunayGas Kazahstan, KMG International are operațiuni în Europa și Asia Centrală, iar principalele activități constau în operațiuni comerciale cu petrol și produse petroliere (trading), rafinare și petrochimie, distribuție (retail) și marketing și alte servicii din industria petrolieră, precum foraj și servicii industriale integrate (inginerie, aprovizionare, construcții, project management).

În România, Grupul operează rafinăria Petromidia Năvodari - cea mai mare rafinărie din sector şi una dintre cele mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre, cu o capacitate de prelucrare de peste 5 milioane de tone anual; rafinăria Vega Ploiești - cea mai longevivă unitate de acest gen care operează din 1905; o rețea de distribuție a combustibililor cu peste 1.070 puncte de distribuție; 200 stații de alimentare cu GPL; 9.000 puncte de distribuție pentru rezervoare de gaz și 3 stații de îmbuteliere GPL, 6 depozite.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Rompetrol este principala marcă a KMG International, reprezentativă pentru operațiunile de rafinare și petrochimie, activitățile de distribuție din România, Moldova, Bulgaria și Georgia, precum și pentru serviciile la sondă din domeniul upstream.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate până în 2026