Lectură de 3 minute

25 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Românii vor putea plăti cumpărăturile plasate prin Bringo cu bonurile de masă Sodexo

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, introduce, începând cu această lună, posibilitatea de a plăti comenzile plasate în aplicație prin carduri de masă (Gusto Pass oferit de Sodexo și Up Dejun oferit de Up România) și carduri cadou (Up Cadou oferit de Up România). 

Sursa foto: Bringo

Un studiu realizat de Asociația Profesională a Emitenților de Tichete (APET) arată că aproape 90% dintre clienții Bringo declară că intenționează să ofere beneficii extrasalariale angajaților, iar cardurile de masă rămân pe primul loc în preferințele acestora (47%). Mai mult, studiul susține importanța acestui tip de beneficiu – 63% dintre companiile cliente consideră cardurile de masă ca fiind esențiale în pachetul extrasalarial.

"Începând de astăzi, clienții Bringo au parte de o aplicație cu un design nou și un stack tehnic îmbunătățit, care să poată face față numărului tot mai mare de magazine din marketplace. Ne-am dorit mult să venim în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor aplicației și să le putem oferi acestora experiența de a face cumpărături online folosind cardurile de masă și cardurile cadou. Astăzi am reușit să lansăm câteva din proiectele mari ale aplicației Bringo și, pe lângă echipele de personal shoppers, reușim să ne deservim clienții cu servicii lansate în premieră în spațiul digital", a declarat Adrian Urdar, Chief Product Officer Bringo.

Această metodă de plată prin carduri Sodexo Gusto Pass, Up Dejun și Up Cadou va fi exclusiv online, iar platforma Bringo va funcționa similar celei cu carduri bancare și va fi disponibilă, în primă fază, pentru cumpărături prin Bringo de la Carrefour Hypermarket, Cora si PENNY.

Odată finalizat coșul de cumpărături de la magazinele partenere, utilizatorul este redirecționat către pagina cu detaliile livrării și ale plății; în secțiunea metodelor de plată, utilizatorii vor putea introduce datele cardului de masă sau cardului cadou, fiind posibilă și salvarea acestuia pentru viitoare cumpărături. Pentru cei care vor dori să folosească Bringo, ca urmare a adăugării acestei opțiuni, dar nu au încă un cont în platformă, aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store și Google Play.

”Parteneriatul cu Bringo reprezintă un pas înainte în strategia noastră de a oferi consumatorilor o experiență digitală cât mai completă, de a-și putea plăti cumpărăturile online, rapid și de oriunde. În același timp, extindem rețeaua de afiliați online și aducem oferte relevante, atrăgătoare, care răspund nevoilor lor actuale”, a spus Silviu Ştefan, Partnerships & Merchants Manager, Sodexo România.

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 200 de magazine partenere - în total, peste 90.000 de produse cu livrare între 30 și 90 minute. Beneficiul major pe care îl are aplicația Bringo față de alte platforme este serviciul de personal shopper. Bringo este disponibilă în peste 37 de orașe din România, dar și în alte trei țări, prin Bringo International.

Sodexo BRS România este liderul pieței locale de beneficii extra salariale, care are ca misiune îmbunătățirea calității vieții angajaților și este parte din Grupul Sodexo, lider mondial în servicii de calitate a vieții. Compania operează pe piața din România de peste 24 de ani, oferindu-le companiilor o gamă complexă de beneficii pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.

Citeste si:
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii vor putea plăti cumpărăturile plasate prin Bringo cu bonurile de masă Sodexo