Lectură de 2 minute

06 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Românii, pe OLX, de 1 Decembrie: grătarele și jucăriile, în topul căutărilor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ziua Națională a României a prins românii în “febra” cumpărăturilor. În mini vacanța de 1 Decembrie s-a înregistrat un număr record de comenzi pe OLX. Conform platformei: grătarele, electronicele și jucăriile au fost în top-ul căutărilor utilizatorilor în această zi.
 

Sursa foto: Pixabay.com

Ca în fiecare an, luna cadourilor este acea perioadă în care toate magazinele sunt asaltate de cumpărători, ce sunt în căutarea darurilor perfecte pentru familie și prieteni. Anul acesta, însă, românii au sărbătorit Ziua Națională într-un fel inedit, cumpărând produse de pe OLX, cele mai populare categorii fiind: Casă și gradină, Electronice & electrocasnice, Sport, timp liber, artă, Mama si copilul.

Categoria Casă și gradină a atras atenția utilizatorilor ce s-au pregătit pentru Ziua Națională. Astfel, căutările cele mai populare au fost pentru grătare, butoaie, dar și pentru sobe, șeminee sau saune, temperaturile scăzute din ultima perioadă având un rol determinant în creșterea căutărilor pentru sisteme de încălzire.

Clienții OLX au fost interesați de achiziționarea de cadouri, gadgeturi performante sau dispozitive inteligente și au profitat de campania susținută de OLX, prin care toți utilizatorii au beneficiat de livrare gratuită în data de 1 Decembrie, cumpărând produse precum: tablete, telefoane, boxe sau electrocasnice mari: cele mai populare achiziții find cele de frigidere.

De asemenea, spiritul sărbătorilor nu ar fi la fel fără bucuria celor mici și dorința cu care îl așteaptă pe Moș Crăciun. Astfel, anul acesta, Moș Crăciun a căutat pe OLX cadouri și jucării pentru copii cuminți, printre care: premergător, lego, tricicletă sau mașinuță electrică, dar și patine, din categoria sport, timp liber, artă.

OLX România, parte a OLX Group, are peste 6 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 15 milioane de vizitatori, potrivit SATI. OLX accelerează creșterea vânzărilor, extinderea națională și dezvoltarea sustenabilă a afacerilor. Lunar, zeci de mii de afaceri își postează și promovează produsele sau serviciile pe OLX, beneficiind de vizibilitate extinsă și acces la o bază de milioane de clienți. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOS, Android

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii, pe OLX, de 1 Decembrie: grătarele și jucăriile, în topul căutărilor