Lectură de 3 minute

08 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Românii, din ce în ce mai interesați de telefoane la mâna a doua. Cifrele înregistrate de CreditAmanet

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

CreditAmanet estimează că în 2024 cererea pentru electronice pre-owned va crește cu peste 50%. Segmentul de electronice al companiei românești, care comercializează smartphone-uri, laptopuri, tablete, laptopuri de gaming pre-owned a înregistrat performanțe notabile și în 2023, când vânzările pentru acest tip de produse au crescut cu 55% față de anul precedent. 

Sursa foto: CreditAmanet

Atenția tot mai mare a clienților pentru electronicele pre-owned se datorează ofertei diversificate, din care nu lipsesc produsele de ultimă generație la prețuri competitive, precum și programelor Buy Back pe care le-am derulat. Anul trecut, am avut o creștere semnificativă a tranzacțiilor, iar feedback-ul favorabil primit de la clienți este o motivație constantă să venim în întâmpinarea lor cu oferte cât mai avantajoase.

Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet

Programele Buy Back pentru electronice, foarte populare printre clienți

Programul Buy Back pentru electronice derulat de CreditAmanet pe tot parcursul anului 2023 va continua și anul acesta datorită succesului pe care l-a avut printre clienți.

Programul Buy Back oferă clienților oportunitatea să aducă un telefon utilizat și să-și aleagă un altul, de o generație mai nouă, din oferta magazinului primind înapoi până la 75% din valoarea produsului, dacă este în stare bună. „Un alt lucru apreciat la programul Buy Back este ușurința procesului prin care pot ajunge în posesia unui telefon sau a altui device aproape nou, la prețuri avantajoase”, mai spune Cosmin Popovici.

Unul dintre obiectivele lui 2024 pe acest segment de business al CreditAmanet este îmbunătățirea procesului de tranzacționare în agențiile din București și din țară, cât și pe platforma online. „Lucrăm în permanență pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților noștri. Anul acesta vom introduce noi opțiuni și facilități, care – suntem convinși – îi vor suprinde plăcut pe utilizatori”, precizează CEO-ul CreditAmanet, care afirmă că stimularea achiziționării de electronice pre-owned are și obiective noncomerciale.

Încurajarea economiei circulare prin prelungirea ciclului de viață al device-urilor și reducerea deșeurilor electronice reprezintă „eforturile noastre de a proteja mediul și de a promova responsabilitatea în utilizarea resurselor”, subliniază Cosmin Popovici.

Smartphone-urile de ultimă generație, între cele mai căutate electronice din programele Buy Back 2023

Topul celor mai solicitate electronice prin programele Buy Back este condus de smartphone-uri de ultimă generație, de la brandurile cu cea mai mare notorietate de pe piață. Produsele sunt atent verificate de echipe de specialiști care utilizează softuri dedicate pentru a garanta autenticitatea și starea impecabilă a dispozitivelor. Fiecare produs electronic achiziționat are o perioadă de garanție de 12 luni, dar și una de retur de 14 zile.

Citeste si:
De unde comandăm flori de 1 și 8 martie? Topul florăriilor online din București 
De unde comandăm flori de 1 și 8 martie? Topul florăriilor online din București 

CreditAmanet oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și schimb valutar și administrează cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux. Prin intermediul companiilor pe care le deține integral (Digital Sale SRL și Eurocredit Exchange SRL) dezvoltă 3 linii de business – amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile. Operând 22 de agenţii în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău și Ploieşti, CreditAmanet este soluţia de încredere, total nebirocratică pentru obţinerea unui împrumut rapid. Răspunzând necesității populației de a găsi o alternativă dinamică, simplă și avantajoasă de creditare, compania are în acest moment cel mai dezvoltat portofoliu de servicii şi produse de pe piaţa de profil din România, de la bijuterii din aur şi cu diamante, ceasuri, genţi de lux şi premium, până la electronice și electrocasnice. Cu 150 de angajați în agențiile reprezentate la nivel național, CreditAmanet a servit până acum peste 2 milioane de clienți. Aspirând să devină nucleul de încredere al comunității, compania și-a demonstrat reziliența de-a lungul istoriei sale pe piață și s-a remarcat prin profesionalism, inovație și creșterea accelerată a cifrei de afaceri, prin dezvoltare teritorială și digitalizare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii, din ce în ce mai interesați de telefoane la mâna a doua. Cifrele înregistrate de CreditAmanet