Lectură de un minut

09 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Românii au donat pe platforma eMAG peste 700.000 de lei într-o săptămână pentru populația din Ucraina

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

La numai o săptămână de la deschiderea platformei pentru donații în sprijinul populației ucrainene, 11.500 de clienți eMAG au donat peste 700.000 de lei în cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe”. Toate fondurile rezultate din aceste donații merg în contul Crucii Roșii Române, care achiziționează mai departe necesarul de hrană și produse sanitare pentru populația civilă ucraineană.

„Suntem profund mișcați de tragedia de lângă noi și orice efort pe care îl facem în aceste zile în sprijinul vecinilor noștri ucraineni este neprețuit. Mulțumim clienților noștri care au înțeles rapid acest lucru și ajută prin donații, exemplul lor este o inspirație și o dovadă de umanitate”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

Cei care doresc pot dona atât din aplicația eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare https://www.emag.ro/lps/oamenii-ajuta-oameni, cât și din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG. Pe lângă deschiderea platformei pentru donații, eMAG a donat alimente și produse de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au fost distribuite săptămâna trecută populației civile din Ucraina cu primul convoi umanitar al Crucii Roșii Române.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activează pe piața de comerț online din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii au donat pe platforma eMAG peste 700.000 de lei într-o săptămână pentru populația din Ucraina