Lectură de un minut

25 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Romania, lider de vanzari in grupul Ingka, proprietar Ikea

Abonează-te pe  

Pentru anul financiar 2019 (1 Septembrie 2018 – 31 August 2019), IKEA Romania anunta vanzari de peste 160 de milioane de euro (fara TVA) - ceea ce reprezinta o crestere de 15,2% in vanzarile totale si 35% in comertul electronic, comparativ cu anul precedent, noteaza wall-street.ro.
 

 

 

Ponderea vanzarilor online in totalul cifrei de afaceri se ridica la aproape 25%, ceea ce plaseaza Romania pe pozitia de lider in Ingka Group, urmata de Croatia (20,1%) si Marea Britanie (18,2%).

Suntem foarte multumiti de performantele noastre in Romania si suntem mandri ca a continuat sa fie una dintre pietele cu cea mai rapida crestere. Am deschis Pallady, cel mai mare magazin IKEA din sud-estul Europei, precum si patru centre de colectare in intreaga tara, incheind anul fiscal cu un total de 1344 de angajati, ceea ce reprezinta o crestere de 20,4% in comparatie cu cel precedent. Vom continua sa investim atat in oamenii nostri, cat si in formate noi, pentru a face IKEA si mai convenabila, mai accesibila si mai sustenabila pentru si mai multi oameni din Romania,” a spus Sara Del Fabbro, Country Retail Manager IKEA SEE, citata de aceeasi sursa.

CITESTE mai multe aici

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Romania, lider de vanzari in grupul Ingka, proprietar Ikea