Lectură de 2 minute

17 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în Fălticeni, județul Suceava

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Discounterul Penny deschide un nou magazin în Fălticeni, județul Suceava, iar rețeaua ajunge la un număr total de 289 de magazine. Magazinul PENNY din Fălticeni, județul Suceava, de pe Str. Oborului, are o suprafață de vânzare de 858.51 metri pătrați și patru case de marcat.

Totodată, magazinul dispune de 95 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități. Noul magazin Penny are o zonă extinsă pentru produse proaspete, mărci proprii și dispune de o semnalizare mai vizibilă a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. Noul magazin are și o gamă de produse ready to eat, semipreparate, refrigerate și produse congelate.

Penny Punct este evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiența îmbunătățătă în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Discounterul a mărit venitul minim net de intrare în companie la 2.275 de lei. În plus, discounterul vrea să introducă un nou bonus pentru angajați. Astfel, personalul cu o vechime de minimum trei ani în cadrul companiei va primi un bonus de sărbători cu valori cuprinse între 5.000 și 1.000 de lei, a declarat Raffaele Balestra, CFO Penny, în cadrul unei conferințe organizate de retalier.

Penny este conceptul grupului german REWE, primul magazin fiind deschis pe piața locală în 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 288 de magazine la nivel național și o echipă formată din 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în Fălticeni, județul Suceava