Lectură de 2 minute

08 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua Penny din România ajunge la 301 magazine, după șapte deschideri în luna decembrie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Discounterul Penny depășește 300 de magazine în România prin deschiderea a șapte noi magazine în luna decembrie. Astfel, rețeaua ajunge la un număr total de 301 de magazine.

Magazinul Penny din București, sectorul 6, de pe Bd. Iuliu Maniu, nr. 220C are o suprafață de vânzare de 609.88 m2 și trei case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 20 locuri de parcare.

Unitatea Penny din Bacău, județul Bacău, de pe Str. Nicolae Bălcescu, nr. 3 are o suprafață de vânzare de 615.02 m2 și trei case de marcat. Magazinul dispune de 42 locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Spațiul comercial Penny din Zlatna, județul Alba, de pe Str. Gării, nr. 11A, are o suprafață de vânzare de 857.75 m2 și patru case de marcat. Locul dispune de 61 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Noi magazine Penny în București

Penny din București, sector 5, de pe Șoseaua Sălaj, nr. 26, are o suprafață de vânzare de 860.30 m2 și patru case de marcat. Magazinul dispune de 93 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Prejmer, județul Brașov, are o suprafață de vânzare de 792.20 m2 și patru case de marcat. Aceasta dispune de 98 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Unitatea Penny din Cumpăna, județul Constanța, de pe Str. Nucilor, nr. 45A are o suprafață de vânzare de 859.11 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 65 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Baraolt, județul Covasna, are o suprafață de vânzare de 856.45 m2, patru case de marcat, dar și 85 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Magazinele au zonă extinsă pentru produse proaspete, mărci proprii, produsele ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 301 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua Penny din România ajunge la 301 magazine, după șapte deschideri în luna decembrie