Lectură de 2 minute

29 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Reteaua LaDoiPasi continua sa se extinda la nivel national

Abonează-te pe  

Reteaua de magazine in franciza, LaDoiPasi, dezvoltata de retailerul METRO Cash & Carry, continua extinderea la nivel national pe fondul cresterii valorice a comertului traditional in Romania.

Retailerul estimeaza ca in urmatorii patru ani reteaua isi va dubla numarul de magazine de proximitate care se dezvolta sub umbrela francizei LaDoiPasi. Anuntul a fost facut in cadrul Conferintei Nationale de Retail LaDoiPasi dedicata antreprenorilor care fac parte din franciza, organizata de METRO Romania.

Roland Ruffing, Director General METRO Romania; Irinel Popescu, Sef Departament Retail METRO Romania- LaDoiPasi si Geanina Ghiculescu, Sef Departament Retail Marketing, METRO Romania – LaDoiPasi s-au aflat printre speakerii de la care antreprenorii au putut afla informatii de interes pentru activitatea lor.
Am evoluat si continuam sa ne dezvoltam, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fara antreprenorii care au ales sa faca parte din franciza LaDoiPasi,. Tocmai de aceea, ne-am dorit ca acest eveniment sa reflecte rezultate obtinute pana acum, dar mai ales sa puna in perspectiva directia noastra pentru viitor”, a declarat Roland Ruffing, Director General METRO Romania.
Franciza LaDoiPasi este raspandita pe intreg teritorul tarii, cu 40% din magazinele pozitionate in sudul tarii, 30% in nord, respectiv 30% in vest. Pana in prezent, sub umbrela retelei LaDoiPasi au fost deschise peste 860 de magazine, iar retailerul urmareste expansiunea in comunitatile din intreaga tara, atat urban, cat si rural.
Investim in rigoare, eficienta, dar si in programe dedicate partenerilor nostri pentru a garanta o experienta de cumparare cat mai placuta. Asa reusim sa ne diferentiem pe piata locala si sa crestem, dar mai ales sa avem o relatie bazata pe incredere cu cei care calca pragul magazinelor LaDoiPasi. Alaturi de antreprenori ne asiguram ca punem la dispozitie clientilor mix-ul potrivit de produse, servicii si oferte speciale, in asa fel incat sa raspundem permanent nevoilor lor.” – a declarat Irinel Popescu, Sef Departament Retail METRO Romania- LaDoiPasi
LaDoiPasi este un lant de magazine de proximitate, infiintat in 2012 de catre METRO Cash & Carry Romania, lider pe piata magazinelor de proximitate in regim de franciza, cu un numar total de 860 de magazine la nivel national, in prezent.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reteaua LaDoiPasi continua sa se extinda la nivel national